De ce a parasit Gina Pistol în graba casa lui Smiley
De ce a parasit Gina Pistol în graba casa lui Smiley

Gina Pistol și fiica sa au părăsit în grabă casa lui Smiley. Cele două s-au mutat într-un apartament micuț din Capitală. Care este adevăratul motiv al plecării Ginei Pistol de acasă , vedeți în rândurile de mai jos.

De ce a părăsit Gina Pistol în grabă casa lui Smiley. A luat și fetița cu ea

Gina Pistol și fiica sa au părăsit în grabă vila lui Smiley! Vedeta și fiica lui Smiley s-au mutat într-un apartament normal din București.

Cele două au fost nevoite să se mute după ce Gina Pistol și Smiley au hotărât să renoveze vila în care locuiesc, pentru a o adapta la viața de familie. Vedeta TV a luat hotărârea de a se muta pentru că în urma renovării se făcea mult zgomot și praf.

De ce a parasit Gina Pistol în graba casa lui Smiley
De ce a parasit Gina Pistol în graba casa lui Smiley

Gina Pistol și-a luat doar câteva lucruri la ea

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

În ultima vreme, frumoasa blondină nu s-a simțit prea bine. Iubita lui Smiley a mărturisit că în ultima perioadă s-a simțit lipsită de enregie, în plus a avut dureri de cap.

”Când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă”

Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să mă duc la casă să văd cum sunt lucrările”, a precizat.

Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot. Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara”, a continuat ea.