Cum s-a facut de ras Rares Bogdan pretinzand ca stie ”jocul mintii”
Cum s-a facut de ras Rares Bogdan pretinzand ca stie ”jocul mintii”

Rareș Bogdan s-a făcut de râs în mediul virtual, după ce a postat o fotografie în care apare gânditor în fața unei table de șah. Liberalul este îmbrăcat într-un costum impecabil și ține mâinile împreunate sub bărbie. Pare că vrea să facă mutarea decisivă, dar nu este deloc așa.

Cum s-a făcut de râs Rareș Bogdan pretinzând că stăpânește ”jocul minții”

Rareș Bogdan a postat o fotografie în mediul virtual în care vrea să ne demonstreze că stăpânește ”jocul minții”, așa cum mai este cunoscut șahul. Din păcate pentru el, a fost dat de gol! Totul a fost doar un decor pus la întâmplare de un fotograf nepriceput la șah.

Cel care l-a ”deconspirat” pe Rareș Bogdan a fost jurnalistul Bogdan Păcurar, care și-a sunat un prieten șahist, participant la competiții naționale și internaționale, care a oferit o părere avizată despre ce se întâmplă pe tabla de șah la care privește, de fapt, duios Rareș Bogdan. După ce expertul a privit tabla de șah cu atenție, a venit și concluzia scurtă și la obiect: ”La mișto. Piesele sunt așezate aiurea”.

Cum s-a facut de ras Rares Bogdan pretinzand ca stie ”jocul mintii”
Cum s-a facut de ras Rares Bogdan pretinzand ca stie ”jocul mintii”

”Marcele, nu se poate, dați-ne și nouă un minister”

”Exact asta transmite domnu’ Rareș: o marionetă pomădată, care mimează competența. De la „PSD, dușmanul țării”, la „Marcele, nu se poate, dați-ne și nouă un minister”.
Și ca el sunt mulți la masa aia unde se negociază viitorul guvern. În frunte cu Florin Cîțu, care dă mereu impresia că e hiperoxigenat, și cu Marcel Ciolacu, care, din casa lui de aproape 300 de metri pătrați, ne transmite că „luxul şi prostia se plătesc” (în cazul ăsta ar avea de achitat niște impozite foarte mari)”, a comentat jurnalistul Bogdan Păcurar pe pagina sa de Facebook.
Rareș Bogdan a adus în discuție priceperea sa la șah și în urmă cu câteva luni de zile când PSD-ul era inamicul numărul unu, iar liberalul avea mutările deja gândite, ”ca la șah”! ”Există un plan bine definit încă de la mijlocul lunii decembrie, care a fost activat sau se va activa zilele astea, și care are toate mutările, ca la șah. La fiecare mutare a PSD, noi avem mutarea complementară”.
Rareș Bogdan nu este singurul care s-a făcut de râs în mediul virtual încercând să pară practicant de șah. A pățit-o și celebra impresară din fotbal Anamaria Prodan. Și ea a postat o fotografie asemănătoare, însă la fel ca liberalul a fost și ea dată de gol. Tabla de șah era așezată invers, deoarece orice jucător de șah știe că întotdeauna pătrățica albă trebuie să fie în dreapta fiecărui jucător.