A aparut maneaua pro-vaccinare
A aparut maneaua pro-vaccinare

A apărut maneaua care încurajează românii să se vaccineze. Chiar dacă Tzancă Uraganu promisese autorităților că va veni cu o astfel de melodie, iată că timpul a trecut, iar hit-ul promis nu a mai văzut lumina zilei. Cea care a spart gheața a fost Raluca Drăgoi, care a scos o melodie despre vaccinare și certificat verde împreună cu Marian Japonezu.

A apărut maneaua pro-vaccinare

Raluca Drăgoi vrea să dea lovitura cu ultima ei melodie, intitulată ”Papanasi”. Vedeta a făcut un featuring cu Marian Japonezu, iar rezultatul se pare că este destul de apreciat de internauți. Meodia postată pe YouTube pe 23 noiembrie a adunat peste 14.000 de vizualizări.

Raluca Drăgoi nu se știe dacă s-a vaccinat sau nu, însă cu siguranță vrea să meargă la medicul estetician, unde să scape de un complex pe care îl are de ani de zile, mai ales acum, că a reușit să slăbească nu mai puțin de 43 de kilograme. Vedeta și-a micșorat chirurgical stomacul, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile. A reușit să slăbească într-o perioadă relativ scurtă o greutate considerabilă, dar nu vrea să se oprească aici.

Raluca Drăgoi se pregătește de operație

„Eram Raluca ori doi. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi scăpa și de chestia asta, pentru că e un lucru extraordinar de întâlnit în zilele noastre. Voi face o augumentară mamară, un implant însoțit de o ridicare. Mai trebuie puțin. A devenit complex pentru că, odată cu scăderea în greutate, s-au schimbat și multe aspecte”, a povestit Raluca Drăgoi la Antena Stars.

Raluca Drăgoi a vorbit și despre relația specială pe care o are cu iubitul ei, sportivul Andrei. Deocamdată, el este plecat la antrenamente, însă celebra manelistă îl susține întotdeauna, deși mai tot timpul este la distanță de ea.

Cei doi îndrăgostiți de-abia așteaptă să se căsătorească, deoarece vor să devină nașii prietenilor lor apropiați, Ionuț și Ștefania. Celebra manelistă a dezvăluit despre nuntă că, cu siguranță, evenimentul va fi unul de amploare.

„2022 va fi plin și nu o să avem timp să ne axăm doar pentru noi. Trebuie să am și eu silicoane. Încă nu mi-a pus inelul pe deget. Va fi un moment foarte emoționant pentru mine. Ne-am gândit în primul rând să fie un eveniment foarte mare, cu foarte mulți invitați”, a mai spus Raluca Drăgoi.