Liviu Dragnea, inselat de Irina Tanase
Liviu Dragnea, inselat de Irina Tanase

S-a aflat de ce s-a despărțit Liviu Dragnea de iubita lui. Fostul șef al PSD ar fi părăsit-o pe femeia alături de care spunea că vrea să-și petreacă restul zilelor. Când a aflat ce s-a întâmplat și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din apartamentul pe care el i l-a cumpărat iubitei sale, în urmă cu mai mult timp. Cu cine l-ar fi înșelat Irina Tănase cât Liviu Dragnea a fost încarcerat.

S-a aflat motivul pentru care Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase. Aceast l-ar fi înșelat cât el a fost încarcerat

Irina Tănase și Liviu Dragnea păreau un cuplu solid și fericit, iar iubita fostului lider al social democraților ar fi suferit cumplit în anii în care iubitul ei a fost reținut în spatele gratiilor. Însă, în ultima vreme, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit și ar fi ajuns la un punct final.

În plus, politicianul și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Cei doi amorezi locuiau în apartamentul pe care Liviu Dragnea i-l achiziționase logodnicei sale.

Codrin Stefanescu ar avea o oarecare implicare in cele intamplate
Codrin Stefanescu ar avea o oarecare implicare in cele intamplate

Motivul despărțirii, unul serios

Motivul pentru care fostul lider al Partidului Social Democrat ar fi părăsit-o pe Irina Tănase ar fi un presupus amantlâc de-al blondinei. Asta nu este tot.

Se zvonește faptul că logodnica lui Liviu Dragnea ar fi avut o relație clandestină cu un fost partener de-al său. Codrin Ștefănescu, prieten bun cu Liviu Dragnea, ar fi implicat în toată această poveste încurcată.

Codrin Ștefănescu, implicat în scandalul momentului?

Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, au declarat surse apropiate cuplului, exclusiv pentru cancan.ro.

Contactată de jurnaliști pentru a lămuri situația și a afla adevărul despre presupusa despărțire dintre ea și Liviu Dragnea, Irina Tănase a negat toate zvonurile potrivit cărora blondina și fostul lider PSD nu mai formează un cuplu.

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea

De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată mai sus.