De ce boala sufera Liviu Varciu
De ce boala sufera Liviu Varciu

Liviu Vârciu a fost doborât la pat de o boală misterioasă. Îndrăgitul cântăreț, actor și om de televiziune se confruntă de mai mult timp cu simptomele unei afecțiuni care l-a pus la pat. Medicii au descoperit într-un final boala care i-a dat bătăi de cap vedetei. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Liviu Vârciu a descoperit de ce boală suferă. Care este boala care l-a ținutuit la pat

Liviu Vârciu se confruntă de aproape două săptămâni cu simptomele unei afecțiuni misterioase care l-a țintuit la pat pe îndrăgitul artist.

Vedeta TV a petrecut o bună parte a timpului prin spitale, iar simptomele indicau o posibilă infectare cu Sars-Cov-2. Liviu Vârciu a făcut mai multe teste Covid, care, din fericire, au ieșit negative. Totuși medicii nu puteau să-și dea seama ce anume ar cauza problemele de sănătate.

Liviu Varciu a stat mai mult prin spitale in ultima perioada
Liviu Varciu a stat mai mult prin spitale in ultima perioada

Liviu Vârciu s-a săturat să mai stea la pat

Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte”, a declarat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

Medicii au aflat de ce suferă artistul

Totuși până la urmă, medicii au descoperit afecțiunea ce i-a tot dat de furcă lui Liviu Vârciu. În urma unui RMN, artistul a aflat că de fapt simptomele sunt cauzate de sinuzită mai veche de care suferă încă din copilărie.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

Liviu Vârciu știa că suferă de sinuzită

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv! S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. 

Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care ulmbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun. Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”, a mai spus Liviu Vârciu.