Anamaria PRodan, bucuroasa ca inca mai este sotia lui Laurentiu Reghecampf
Anamaria PRodan, bucuroasa ca inca mai este sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan, anunț bombă. Sexy-impresara a dezvăluit că, deocamdată, ea și Laurenţiu Reghecampf sunt în continuare un cuplu. Anamaria Prodan susţine că nu a primit înştiinşare că ar avea primul termen al divorţului pe 7 februarie 2022, aşa cum o anunţase antrenorul Universităţii Craiova.

Anamaria Prodan, bucuroasă că intră în 2022 ca soția cu acte a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a aruncat bomba în plin scandal de divorţ cu Laurențiu Reghecampf.

Sexy-impresara l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că nu se mai interesează de copilul lor și a spus că deocamdată ea și antrenorul Universității Craiova sunt în continuare soț și soție.

Laurentiu Reghecamp, fericit cu amanta
Laurentiu Reghecamp, fericit cu amanta

Anamaria Prodan nu a primit înștiințarea de divorț

Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva. Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui.

Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale. Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți, eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa cum trebuie să facă orice mamă”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Ce planuri de viitor are Anamaria Prodan

Până una alta, Anamaria Prodan, căsătorită sau nu, va da o fugă până în Dubai unde își vă sărbători ziua de naștere. Anamaria Prodan își anunță prietenii din țară că va sărbători și cu ei, însă după ce va sărbători în Dubai.

În plus, încă soția lui Laurențiu Reghecampf anunță că va face Crăciunul în România, iar de petrecerea Revelionului se ocupă fiica ei.

Unde petrece Anamaria Prodan Revelionul 

Plec în Dubai pentru ziua mea, pe 17 decembrie. Când mă întorc din Dubai îmi fac ziua cu prietenii din România, nu doar cei din Dubai. De Crăciun stau acasă, că vin fetele și stăm împreună. De Revelion, Rebecca este cea care hotărăște ce facem, ea face planul, probabil mergem la munte”, a mai spus Anamaria Prodan, care aşteaptă şi un semn de pace de la soţul ei: „Da, mă aștept să îmi trimită un mesaj de ziua mea și Laurențiu. Nu se pune problema că noi ne urâm!”, a mai precizat Anamaria Prodan.