Nutu Camataru stie mult mai multe chestii despre Gigi Becali
Nutu Camataru stie mult mai multe chestii despre Gigi Becali

De ce nu a vrut Nuțu Cămătaru să îl distrugă pe Gigi Becali. Interlopul ar fi putut să facă asta? Gigi Becali a recunoscut că a apelat de mai multe ori la ajutorul lui Nuțu Cămătaru, însă susține că doar s-a împrumutat de la el când avea nevoie să acopere pierderile de la cazino.

Nuțu Cămătaru ar fi putut să îl distrugă pe Gigi Becali. Nu ar fi vrut să o facă

Nuțu Cămătaru a vorbit motivul pentru care a ales să nu îl distrugă pe Gigi Becali. Codin Maticiuc, autorul cărții despre Nuțu Cămătaru, spune că interlopul a decis să nu facă publice toate întâmplările dintre el și Gigi Becali, relația dintre cei doi fiind una mult mai profundă și cu mai multe implicaţii.

„Nuțu mi-a povestit foarte multe lucruri de Gigi, lucruri pe care amândoi am ales să nu le punem în carte. Multe rău. L-ar fi pus într-o lumina proastă și am decis să nu le publicăm. L-a ajutat de n ori pe Gigi, așa mi-a spus Nuțu”, a spus Codin Maticiuc într-o discuție cu Cozmin Gușă la Gold FM.

Marian Vanghelie l-a suparat pe Nutu Camataru după ce a declarat ca nu il cunoaste
Marian Vanghelie l-a suparat pe Nutu Camataru după ce a declarat ca nu il cunoaste

De ce a apărut Marian Vanghelie în cartea despre Nuțu Cămătaru. Inițial, fostul primar al Sectorului 5 nu trebuia menționat

Un alt personaj care n-ar fi trebuit să apară în paginile cărții este Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5.

Acesta din urmă l-a supărat pe Nuțu Cămătaru cu niște declarații la TV, iar aceste a decis să vorbească și să și apară în carte chestii despre el.

Marian Vanghelie a apărut în carte, după ce a spus că nu-l cunoaște pe Nuțu Cămătaru

Vanghelie nu trebuia să apară în carte, dar la Denise Rifai în emisiune a declarat că nu îl știe pe Nuțu. Și asta l-a deranjat pe Nuțu. Eu îi adusesem cartea să îmi dea bunul de tipar, să văd că e de acord. Să nu avem discuții, vorba aia, că numai discuții cu Nuțu nu îmi trebuie. Și atunci mi-a zis de Vanghelie și așa apărut în epilog”, a precizat Codin Maticiuc.

Astfel, Marian Vanghelie ar fi apelat la ajutorul lui Nuțu Cămătaru pentru a obține voturi , pre vremea când candida la Primăria Sectorului 5.