Elena Gheorghe sufera dupa ce si-a pierdut bunica
Elena Gheorghe sufera dupa ce si-a pierdut bunica

Îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe este în doliu. Artista a pierdut o persoană foarte apropiată sufletului ei. Artista a scris un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare, iar fanii și prietenii săi virtuali i-au fost alături și au încurajat-o în aceste momente dificile din viața ei.

Elena Gheorghe a pierdut o persoană dragă. Cine din familia artistei a plecat pe lumea cealaltă 

Cântăreața Elena Gheorghe, fostă componentă a trupei Mandinga, este în doliu după moartea bunicii sale din partea mamei. Cel care a dat vestea tristă a fost Costin Gheorghe, fratele artistei, fost fotbalist la Sportul Studențesc.

Acesta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu semn de doliu. De asemenea, bunica din partea tatălui artistei a decedat în urmă cu aproximativ trei ani.

Elena Gheorghe, in doliu dupa bunica ei
Elena Gheorghe, in doliu dupa bunica ei

Elena Gheorghe, mesaj cutremurător pentru bunica ei

După ce fratele ei a făcut publică trista veste, Elena Gheorghe a scris pe reţelele de socializare un mesaj cutremurător. „Drum lin spre cer, bunica mea draga! Ai fost si vei ramane pentru mine un exemplu de bunatate si blandete! Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!”, a scris Elena Gheorghe pe contul personal de Instagram.

Bunica Elenei Gheorghe a avut mari probleme de sănătate încă de anul trecut, atunci când a fost aproape să moară. „La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi”, afirma Elena Gheorghe în anul 2020.

De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România, acesta fiind şi motivul pentru care nu și-a schimbat numele după căsătorie! „Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul.

Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata.

Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, dezvăluia Elena Gheorghe.