O romanca a cerut sa i se scoata vaccinul anti-covid
O romanca a cerut sa i se scoata vaccinul anti-covid

O româncă le-a cerut medicilor să-i fie scos vaccinul anti-covid din corp. Ce a motivat tânăra când a solicitat asta. Tânăra s-a prezentat cu cererea bizară la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Femeia a ajuns la camera de gardă a unității medicale și a cerut nici mai mult nici mai puțin decât să îi fie scos vaccinul anti-coronavirus din corp. Cum s-a terminat totul, vedeți în rândurile de mai jos.

O tânără femeie a cerut medicilor de la spitalul Pantelimon să îi fie scos vaccinul din corp. Ce motiv a avut femeia

O tânără româncă i-a pus în dificultate pe medicii de la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Aceasta s-a prezentat la camera de gardă și a cerut să îi fie scos din corp vaccinul anti-coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorella Mitoiu, a povestit de-a fir a păr cum s-a întâmplat totul. „Noi am fost cei care au tras lozul câștigator în această situatie. Este vorba despre o persoană tanara, de la care ar trebui sa avem anumite pretentii legate de o cultura, de un grad de civilizatie şi educaţie. A venit la camera de garda afirmand ca a fost convinsa de familie sa se vaccineze, dar nu mai doreste vaccinul si ca vrea sa-i fie scos din corp.

Solicitare bizara la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala
Solicitare bizara la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala

Ce crede că i-au injectat medicii

Tânăra respectivă s-a lăsat probabil influențată de știrile false care circulă pe internet și chiar a ajuns să creadă că i-ar fi fost implantat un cip! Viața ei a devenit foarte agitată de când s-a vaccinat, iar acum nu mai știe cum să scape de ”cip-ul” respectiv.

„A ajuns la concluzia ca acest vaccin este de fapt un cip si ca este un lucru fizic ce poate fi scos pur si simplu, degeaba ne-am stradiut să-i explicam. Aparent a inteles situatia, dar cred ca nu a plecat foarte convinsa”, a povestit Fiorella Mitoiu, potrivit româniatv.ro.

Medicii s-au confruntat și cu alte situații bizare

Acesta nu este singurul caz ciudat legat de vaccinul împotriva coronavirusului cu care medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon au avut de-a face.

În timpul valulul anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus ca nu s-a vaccinat pentru ca a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicatii rămâi mut. Din păcate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se întâmplă”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

Bilanț coronavirus miercuri, 15 decembrie 2021

Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, miercuri, că peste 34.500 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 6.766 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson. Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 34.598 persoane, dintre care 6.766 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson, 9.638 cu doza a doua şi 18.194 cu cea de-a treia.

Până acum au fost folosite 15.509.758 doze de vaccin, fiind complet imunizate 7.684.892 persoane. De asemenea, 1.838.462 persane au fost vaccinate cu doza booster. În ultimele 24 de ore au fost raportate 8 reacţii adverse, iar 217 sunt în curs de investigare.