Cano Barbarul avea 37 de ani
Cano Barbarul avea 37 de ani

Un cântăreț din Puerto Rico a fost asasinat. Cano Barbarul a fost împușcat în timp ce conducea pe o autostradă. Cântărețul de reggaeton portorican Francisco Santiago Serrano, cunoscut sub numele de scenă Cano el Barbaro, a fost împușcat vineri, în estul insulei, a informat presa locală.

Un cântăreț a fost împușcat mortal în timp ce conducea pe autostradă. Cine este Francisco Santiago Serrano, alias Cano el Barbaro

Asasinatul a avut loc în timp ce victima, Cano Barbarul, în vârstă de 37 de ani, conducea un SUV Can-Am pe o autostradă din orașul Humacao. Autorităţile au explicat că sunt încă foarte puține detalii disponibile pentru a cunoaște motivele crimei ancheta fiind în curs de desfășurare.

Am avut parte de foarte puțină cooperare din partea martorilor, până acum. Suntem în proces de verificare a camerelor de securitate”, a spus directorul adjunct al Diviziei de Omucideri a Corpului de Investigații Criminale Humacao, Orlando Torres Soto.

Criminalitatea în Puerto Rico, în creștere. Asasinarea lui Cano Barbarul este a cincea crimă în 24 de ore 

Asasinarea lui „Cano Barbarul” sa este una dintre cele cinci morți înregistrate în ultimele 24 de ore în diferite părți din Puerto Rico, unde criminalitatea a crescut considerabil în acest an, scrie 20minutos.es.

Cântăreţul a devenit cunoscută în genul urban de muzică în anul 2015 cu single-ul „No, No”, alături de muzicianul și compozitorul de reggaeton Benny Benni.

Cano Barbarul cânta de asasinarea sa în 2019

În 2019 a lansat „They Have No Rifle”, împreună cu Pacho El Antifeka, o melodie aproape premonitorie în care unele părți din versuri spun „cei care vor să mă omoare” sau „vorbesc despre moartea mea, ca să mă vâneze”.