Alessandro Mucea, castigator Superstar
Alessandro Mucea, castigator Superstar

Alessandro Mucea, câștigătorul concursului Superstar de la PRO TV, are o poveste tristă de viață. Tânărul de 18 ani a fost părăsit de mamă, astfel că a fost crescut de fratele lui și soția acestuia. Între timp, mama tânărului artist a revenit în țară din Italia, însă acesta a spus că nu prea are treabă cu ea.

Alessandro Mucea, despre viața tristă de care a avut parte până acum. Cine l-a crescut

Alessandro Mucea a câștigat finala SuperStar de la Pro TV și marele premiu de 200.000 de euro. Băiatul de numai 18 ani a uimit România cu vocea sa, precum și prin atitudinea sa timidă și plină de bun simț.

În timpul audițiilor, Alessandro Mucea a dezvăluit că nu a avut parte de o copilărie tocmai fericită. După moartea tatălui său, la doar 11 ani, a fost abandonat de mama lui, fiind crescut mai întâi de rude, apoi de către fratele său mai mare și de soția acestuia.

Alessandro Mucea, marele castigator Superstar
Alessandro Mucea, marele castigator Superstar

Alessandro Mucea a crescut fără părinți de la 11 ani

Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară” spunea Alessandro MUcea în audițiile concursului SperStar.

Alessandro Mucea a câștigat SuperStar după ce a primit mai multe voturi din partea publicului telespectator decât ceilalți finaliști: Alexandru Precup, Romina Apostol și Maria Jugănaru.

De unde vine Alessandro Mucea

Le mulţumesc tuturor care au avut încredere în mine! Sunt foarte fericit”, a declarat Alessandro Mucea.

Alessandro Mucea are vârsta de 18 ani și este din județul Neamț, localitatea Cotu Vameș. Una dintre piesele cântate de tânăr a fost chiar ”Human” a lui Rag’n’Bone Man. Cea de-a doua melodie pe care a cântat-o a fost ”Les Temps des Cathedrales”, a lui Bruno Pelletier. Ultima melodie pe care a cântat-o alături de cântăreața AMI a fost ”I see red”.

Marius Moga și Smiley, cuvinte de laudă la adresa lui Alessandro Mucea

Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme”, i-a spus Marius Moga în seara finalei.

De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez… E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor”, a declarat și Smiley.