Purtatoarea de cuvant a Jandermeriei Cluj este vedeta pe site-urile pentru adulti
Purtatoarea de cuvant a Jandermeriei Cluj este vedeta pe site-urile pentru adulti

Este scandal la Jandermeria Cluj-Napoca, după ce mai multe imagini cu purtătoarea de cuvânt a instituției au încins site-urile pentru adulți! Ramona Pop, responsabil pentru relația cu mass-media, apare în imagini compromiâătoare, pentru care solicită bani. Conducerea Jandarmeriei a început o anchetă.

Purtătoarea de cuvânt a Jandermeriei Cluj este vedetă pe site-urile pentru adulți

Ramona Pop este persoana din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj care ținea legătura cu presa. Aceasta însă este în același timp și vedetă pe site-urile pentru adulți. Apare în clipuri provocatoare pe site-uri de profil. Se stropește cu lapte și se unge cu frișcă în speranța că bărbații îi vor cumpăra fotografiile și filmulețele.

Cazul a fost semnalat pe linie internă, în Jandarmerie și MAI, fiind declanșată o anchetă, dar între timp imaginile s-au ”scurs” în presă, fiind postate de site-ul strictsecret.ro. Imaginile fierbinți cu purtătoarea de cuvânt a jandarmeriei apar pe două site-uri, iar fotografiile cu persoana din imagini pot fi cumpărate chiar și acum, cu 6 dolari bucata. Ancheta va stabili, cel mai probabil, cine încasează acești bani. Este adevărat că imaginile respective au fost publicate în urmă cu 15 ani. AICI puteți vedea imaginile cu purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei. 

Purtatoarea de cuvant a Jandermeriei Cluj este vedeta pe site-urile pentru adulti
Purtatoarea de cuvant a Jandermeriei Cluj este vedeta pe site-urile pentru adulti

Conducerea Jandarmeriei a demarat o anchetă

Conducerea Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, prin comandantul Florin Clițan spune că în imagini „este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză.

Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007.

În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. 

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, se arată în mesajul trimis de colonelul colonelul Clițan Sebastian Florin.