Victimele asasinatului din Iasi
Victimele asasinatului din Iasi

S-a aflat ce s-a găsit pe mai multe haine în apartamentul suspectului dublului asasinat din Iași. Studentul marocan suspectat în cazul dublului asasinat de la Iaşi susține, prin avocata sa, că este nevinovat şi a contestat mandatul de arestare. Însă, în apartamentul suspectului s-au găsit mai multe urme de sânge pe mai multe haine, iar studentul suspect s-a tratat la spital după ce s-ar fi tăiat la o mână, după cum susține iubita lui.

Noi probe în cazul dublului asasinat din Iași. Anchetatorii au descoperit sânge care nu aparținea celor două victime pe mai multe haine

Ahmed Sami el Bourkadi, marocanul suspectat pentru crima dublă din casa din cartierul Roua de pe Moara de Vânt va ajunge la Iaşi în seara de miercuri, iar joi va fi prezentat judecătorilor.

Prietena lui se află deja în Iaşi, însă nu are nicio calitate în dosarul crimei, cel puțin până acum. Fata este aceea care l-ar fi convins pe suspect să meargă la spital după ce s-ar fi tăiat la mână.

Suspectul principal în cazul dublului asasinat din Iași ajunge azi în România

Ahmed Sami el Bourkadi va ajunge astăzi în țară, la orele 18:00, cu o cursă Italia – România. De aici, marocanul va fi preluat de către o escortă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care va ajunge în Iaşi, cel mai probabil, în jurul orelor 24:00 unde îl vor băga în arestul Poliţiei Iaşi, scrie ziarudeiasi.ro.

Joi, Sami el Bourkadi va apărea în faţa judecătorilor care vor analiza contestaţia lui la mandatul de arestare în lipsă. „Termenul se va desfăşura la Curtea de Apel, la ora 13”, a precizat Raluca Andrei, avocata lui Ahmed Sami el Bourkadi.

Anchetatorii au descoperit urme de sânge pe mai multe haine din apartamentul unde s-a petrecut dublul asasinat

Studentul marocan va fi audiat cel mai probabil cât mai curând, pentru a răspunde numeroaselor întrebări ale anchetatorilor din crima dublă: ale cui sunt petele de sânge de pe mai multe haine găsite în apartamentul de pe Independenţei, ce s-a întâmplat miercuri seară la întâlnirea de la casa victimelor Youssef Ajniyah şi prietena acestuia, Vanesa Burlacu, din Moara de Vânt.

Cel mai probabil, studentul suspect va fi transportat la casa unde au avut loc crimele pentru a explica ce a făcut în casa victimelor. De altfel, prietena lui Bourkadi a fost cea care l-a convins să meargă la spital pentru a-şi trata o tăietura de la mâna dreaptă.

Suspectul a recunoscut că s-a văzut cu victimele în ziua dublului asasinat

A spus că, într-adevăr se văzuse cu victima în ziua respectivă, l-a contactat întrucât îşi uitase un hanorac la amicul său, care a şi fost găsit omorât. Nu a avut vreo ceartă, vreo altercaţie cu acesta, nimic, dar a fost una din persoanele care l-au vizitat înainte de nefericitul eveniment”, a spus avocata Raluca Andrei.

Un student marocan și iubita lui româncă au fost descoperiți acum mai bine de 10 zile asasinați în apartamentul în care locuiau cu chirie în Iași. Principalul suspect este tot un student marocan, Ahmed Sami el Bourkadi.