Stefan Hrusca are sotie fotomodel
Stefan Hrusca are sotie fotomodel

Pe el îl cunoaște toată România, însă puțini dintre români știu cu cine își împarte celebrul cântăreț viața. Cum arată și cine este soția lui Ștefan Hrușcă. Ştefan Hruşcă este unul dintre cei mai iubiţi artişti români, iar muzica sa a ajuns să fie sinonimă cu sărbătorile de iarnă, datorită multelor colinde pe care le interpretează. Cântărețul s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în Canada și puțini dintre români cunosc detalii despre viața sa personală.

Ștefan Hrușcă are soție fotomodel. Cum arată și cu ce se ocupă Geanina Hrușcă în Canada

Ștefan Hrușcă, înainte de a fi artist, a fost învăţător, iar cel care l-a ajutat să se facă remarcat în domeniul muzicii a fost chiar poetul Adrian Păunescu. Astfel, în urmă cu câţiva ani, Ştefan Hruşcă povestea că Adrian Păunescu l-a căutat şi l-a chemat la Bucureşti, după ce l-a auzit cântând într-un spectacol.

Ştefan Hruşcă a decis ca după Revoluția din 1989 să emigreze definitiv în Canada, unde a plecat alături de soția sa, Geanina. Geanina este din Iaşi, iar o perioadă de timp a fost fotomodel. Acum lucrează ca programator şi este foarte mulţumită de ceea ce face în țara în care s-au stabilit.

Ștefan Hrușcă are băiat și fată. Fiul calcă pe urmele tatălui, însă nu cântă colinde

Geanina și Ștefan Hrușcă au împreună un fiu și o fiică. Fiul său se numește Steven și a moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui său, dar și cea pentru calculatoare de la mama sa. Fiica marelui artist,

Steven Hruşcă nu cântă colinde, cântă într-o trupă rock, iar în restul timpului are un job în domeniul IT asemenea mamei sale.

Ștefan Hrușcă este un familist convins

Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cânte la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor”, spunea Ștefan Hrușcă, în urmă cu mai mulţi ani, conform spynews.ro.