Adrian Minune, in lacrimi de bucurie
Adrian Minune, in lacrimi de bucurie

Ce a pățit Adrian Minune în ziua de Crăciun. Este vorba despre fiica sa mai mică. Ce s-a întâmplat în familia manelistului, vedeți în articolul de mai jos. Celebrul cântăreț a fost copleșit de emoții chiar în zi de mare sărbătoare.

Adrian Minune, în al nouălea cer. Este vorba despre Adriana Simionescu, fiica sa mai mică

Se anunţă nuntă mare în familie manelistului Adrian Minune după ce Adriana Simionescu, fiica sa mijlocie, a fost cerută în căsătorie.

Adriana Simionescu, fiica mai mică a lui Adrian Minune, a fost cerută în căsătorie în seara de Crăciun. Totul a fost pus la punct de partenerul ei de viaţă cu complicitatea surorii sale mai mari, Carmen Simionescu, astfel încât aceasta să nu bănuiască nimic din ceea ce avea să se întâmple.

Cum a fost cerută în căsătorie Adriana Simionescu, fiica mai mică a alui Adrian Minune

Astfel, în timp ce dansau, iubitul Adrianei s-a oprit, a îngenunchiat şi a cerut-o în căsătorie. Totul a fost filmat de Karmen şi postat ulterior pe reţelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Vrei să îmi dai teroare toată viața?”, a întrebat-o tânărul pe Adriana, la care aceasta i-a sărit în braţe şi a răspuns afirmativ.

Adriana Simionescu și iubitul, aplaudați de apropiați pentru momentul oferit

Cererea în căsătorie a stârnit amuzamentul tuturor celor prezenţi şi toată lumea a început să aplaude. De asemenea, Carmen Simionescu și Adriana Simionescu au avut parte de surprize de Crăciun din partea tatălui lor.

Carmen Simionescu, cunoscută ca și Karmen în lumea muzicală, a povestit pe rețelele de socializare că în seara de Crăciun, toți membrii familiei s-au așezat la masă, însă, la un moment dat, tatăl lor, Adrian Minune, s-a făcut nevăzut pentru câteva minute.

Ce cadouri le-a făcut Adrian Minune fiicelor sale 

Atunci când s-a întors la masă, Adrian Minune s-a așezat între fiicele lui, Adriana și Karmen Simionescu și le-a rugat să aleagă câte un buzunar. Fetele au avut de ales dintre două ceasuri foarte scumpe pe care celebrul manelist le-a purtat de-a lungul timpului.