Dan Diaconescu vrea din nou la TV
Dan Diaconescu vrea din nou la TV

Dan Diaconescu vrea să apară din nou la TV. Ce planuri are fostul patron al OTV. Dan Diaconescu vrea să revină în forță în atenția telespectatorilor români. Fostul prezentator TV și patron al OTV s-a întors în locul unde și-a început campania electorală și a vorbit si despre revenirea sa în televiziune. Dan Diaconescu a fost încarcerat între 2015 și 2017, executând o pedeapsă cu închisoarea pentru șantajarea unui primar din Arad, căruia i-ar fi cerut 200.000 de euro.

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, vrea din nou la televizor. Deocamdată, a inaugurat o benzinărie în Cavnic

Dan Diaconescu a ajuns la Cavnic, acolo unde pe timpuri și-a lansat campania electorală,  şi a pomenit despre întoarcerea sa în viaţa publică. Dan Diaconescu a fost condamnat la închisoare și o perioadă de timp nu a mai avut voie să apară la TV, nici ca invitat, nici ca realizator/prezentator.

Acum, acea perioadă fiind aproape de expirare sau chiar a expirat, fostul patron al OTV vrea să facă din nou ceea ce știe, repesctiv să facă emisiuni la televizor. Dan Diaconescu a participat la inaugurarea unei benzinării în Cavnic, unde a spus că vrea să apară din noui la TV.

Dan Diaconescu inca nu are voie sa apara la TV
Dan Diaconescu inca nu are voie sa apara la TV

Dan Diaconescu, prieten bun cu primarul din Cavnic

Punem aici țara la cale fiindcă tot aici am început acum 9 ani. Am venit aici în 2011, ne-am cunoscut atunci ( eu şi edilul Vladimir Petruţ n.red.), am facut echipă imbatabila și încercăm să înfăptuim tot ce am zis atunci de mult, tot ce am promis şi eu şi el. Acum un element concret constatăm acum mulți ani că nu există o staţie de carburanţi, o benzinărie. Acum gând la gând cu bucurie și un prieten comun a reușit să o facă şi s-o inaugureze astăzi. Am venit aici sa tăiem panglica”, a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu vrea să revină în televiziune

Întrebat ce mesaj are pentru cei care se întreabă când va reveni în viaţa publică, Dan Diaconescu a spus că „astept sa revin, nu stiu exact cand voi veni, dar aici în Cavnic o să anunţ”.

Dan Diaconescu a ieșit din pușcărie în anul 2017, încarcerat fiind în anul 2015 pentru șantajarea unui primar din Arad. El susține că a ost băgat la pușcărie pentru că a avut prea mult succes.

Ce spunea Dan Diaconescu la eliberarea din penitenciar

Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat.

Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Sunt totuşi, mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine”, declara, la ieşirea din penitenciar, Dan Diaconescu.