Tatal lui Abi Talent a fost retinut de politisti
Tatal lui Abi Talent a fost retinut de politisti

Tatăl lui Abi Talent a fost reținut de polițiști, iar acuzațiile sunt unele foarte grave. Tatăl celebrului cântăreț este cercetat acum pentru fapte pe care le-ar fi săvârșit începând încă din anul 2016, până în prezent, iar numărul victimelor s-a tot înmulțit de la an, la an. Oamenii legii au pus sechestru acum pe mai multe bunuri găsite în locuința tatălui lui Abi Talent. 

Tatăl lui Abi Talent a fost reținut de polițiști

Au fost descinderi la mai multe adrese din Buzău, printre care și la adresa unde locuiește tatăl lui Abi Talent. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost călcat de mascați încă de la primele ore ale dimineții. Procurorii îl acuză pe acesta de proxenetism și înșelătorie. Iată comunicatul venit de la Parchet:

„Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. 4 persoane au fost reținute. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

Ce au găsit oamenii legii la domiciliul suspecților

De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate. Astfel, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei.
Tatăl lui Abi, luat la bani mărunți pentru infracțiuni și din 2016
În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 autoturisme de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline, 850 de euro, înscrisuri și documente, medii de stocare, dar și bunuri susceptibile a face obiectul activității infracționale. 12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri.

Față de cei doi bărbați, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, iar față de cele două femei, s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ghicit. Persoanele reținute urmează a fi prezentate instanței, în cursul acestei zile, cu propunere de arestare preventivă”.

Abi Talent a avut un conflict deschis cu Alex Velea, iar incidentul era aproape să se lase chiar cu violențe fizice. Alex Velea a recunoscut că-i venea să-l ia la bătaie pe Abi, pentru cele spuse la adresa soției sale, dar și-a văzut de drum. După luni de zile, se pare că cele două părți beligerante s-au potolit, însă acum Abi Talent are alte probleme în familie, de data aceasta cu legea.