Cum arata burta unei femei insarcinate cu tripleti
Cum arata burta unei femei insarcinate cu tripleti

Este incredibil, dar adevărat, însă aceasta este burta unei femei însărcinate cu tripleți. O tânără mamă a devenit virală pe Internet după ce a distribuit un videoclip cu burta ei de gravidă, foarte neobișnuită, în timp ce purta tripleți. Internauţii au rămas muți şi au felicitat-o pentru curaj.

Așa arată burta unei femei gravidă cu tripleți. Fanii au felicitat-o pentru curaj pe tânăra mămică, pentru că între timp a născut

Este incredibil cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi. Michella Meier-Morsi, din Danemarca, a adus pe lume trei copii, Charles, Theodore și Gabriel, la începutul acestei luni, după ce și-a împărtăşit povestea pe Instagram.

„Încă un motiv pentru ca oamenii să respecte toate mamele/ Este incredibil cum unii bebeluși cresc direct așa/ Nu am cuvinte… dar RESPECT!/ Am rămas fără cuvinte! Tu, draga mea, ești un SUPER EROU!”, este mesajul scris pe Instagram.

Michella a recunoscut că avut dureri îngrozitoare

Înainte să nască, Michella a scris pe rețeaua socială că suferă de „dureri groaznice” și a fost „covârșitor” să știe că va avea tripleţi. Ea a anunțat nașterea fiilor ei pe 16 ianuarie, descriind procesul drept „cele mai sălbatice 36 de ore”.

„Nașterea a mers mult mai bine decât ne-am temut – mi-a părut rău pe parcurs, dar nu a fost nici pe departe la fel de rău ca data trecută”, a scris Michella.

Burta s-a micșorat după naștere, însă Michella tot mai suferă

Ea a postat și o fotografie cu burta ei postpartum, la 10 zile după naștere, anunțând că „devenise deja semnificativ mai mică”, însă era „greu și incredibil de dureros”.