Cum danseaza elevele pe manele in autobuzul scolar
Cum danseaza elevele pe manele in autobuzul scolar

Cum dansează câteva eleve din buric pe bordul unui autobuz școlar. Imagini incredibile au fost surprinse în Lugoj, unde mai multe eleve au fost filmate în timp ce dansau pe manele la bordul unui autobuz care le ducea la școală.

Dans pe manele în microbuzul școlar. Câteva eleva nu s-au mai abținut și au dat drumul la petrecere

Filmulețul cu tinerele petrecărețe a ajuns pe o rețea de socializare și a provocat sute de reacții, foarte multe din partea părinților. Câteva eleve din Lugoj au fost surprinse în timp ce dansau pe manele la bordul autobuzului cu care le ducea la școală.

Filmulețul a ajuns pe rețeaua socială și a devenit viral în doar câteva minute, ajungând și la părinții tinerelor. Aceștia spun că de vină ar fi șoferul care le pune şi le permite să facă ce vor în mijlocul de transport.

Fetele ar avea un obicei în a dansa pe manele

„Aşa spun şi părinţii şi copii din spate, spun că fetele astea din faţă totdeauna stau pe bord şi dansează acolo şi cu șoferul.

Doamne fereşte în caz de accident e foarte periculos. Aşa ceva ar trebui prevenit până nu va fi prea târziu. Stau pe bord, vorbesc cu el, şoferul le lasă, e clar”, a reacționat un părinte, imediat după ce a văzut imaginile de pe internet.

Ce spune șoferul de pe autobuz

La auzul acuzațiilor, șoferul s-a enervat și a ținut să lămurească cum stau, de fapt, lucrurile. Șoferul a spus că imaginile sunt mai vechi și nu le poate ține în frâu pe adolescente.

„Nu le mai las, eu nu le-am mai lăsat. Au venit, au dansat, s-au jucat, ce prostii or fi făcut în faţă, a văzut tot autobuzul.

Eu trebuie să-mi văd de condus, nu pot să mă uit după fiecare, să văd care cum ce face, că şi în spate fac ce fac, ştiţi cum sunt copiii”, a precizat Cornel Toma, şoferul autobuzului.

Acum, dansatoarele din buric trebuie să meargă la școală pe jos

Neamurile fetelor care dansează din buric se plâng că, după ce imaginile au fost făcute publice, fetele nu mai sunt primite în autobuzul școală.

„Mă gândesc că el crede sau ar fi crezut că fetele mele au făcut postarea sau pozele. Eu încerc să văd, caut o altă soluţie să meargă fetele la şcoală, mai ales că una dintre ele e ultimul an”, a spus sora unei eleve.

Totuși, există părinți care îi iau apărarea bărbatului, care face cursa de mai bine de 10 ani. Aceștia din urmă sunt de părere că vina o poartă exclusiv fetele rebele.