Horoscop rune 31 ianuarie-6 februarie
Horoscop rune 31 ianuarie-6 februarie

Horoscopul runelor 31 ianuarie-06 februarie. Balanţele câştigă o luptă, ce se întâmplă cu gemenii. Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie noile previziuni astrale ale săptămânii care tocmai a început pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune pentru 31 ianuarie-06 februarie. Ce se întâmplă cu nativii zodiacului în această perioadă

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, nativii născuți în Balanță vor avea câștig de cauză într-un conflict, în timp ce Racii primesc sfaturi de folos.

Află ce se întâmplă cu restul zodiilor în perioada 31 ianuarie-06 februarie 2022 pentru a ști ce anume trebuie să faci în anumite momente.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 ianuarie-6 februarie
Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 ianuarie-6 februarie

Berbec

Între 31 ianuarie – 06 februarie 2022, nativii născuți sub acest semn zodiacal vor întâlni o persoană specială care le va da lumea pe cap. Berbecii vor simți fiorii dragostei în perioada ce vine.

Taur

Stresul și munca și-au pus amprenta asupra nativilor zodiei Taur. Aceștia sunt sfătuiți să ia o pauză, să-și facă bagajele și să plece într-o vacanță.

Gemeni

Între 31 ianuarie – 06 februarie 2022, Gemenii inteționează fie să-și schimbe locul de muncă, fie să se mute, cert este ca vor face o schimbare majoră.

Rac

Racii sunt sfătuiți să abordeze cu calm problemele pe care le au de rezolvat, fiindcă agitația și nervozitatea nu le va aduce niciun beneficiu. Un simț al umorului dezvoltat îi va ajuta pe acești nativă să facă față mai ușor provocărilor.

Leu

În perioada menționată, Leii vor avea parte de confruntări la locul de muncă. Această situație nu va fi una deloc plăcută pentru acești nativi, având în vedere că vor trebui să facă niște alegeri destul de importante.

Potrivit numerologului, toate resursele fizice și psihice vor fi puse la bătaie pe fondul situației neplăcute cu care se confruntă Leii.

Fecioară

Între 31 ianuarie – 06 februarie 2022, Fecioarele vor fi surprinse plăcut de persoana iubită. Acestea vor primi un cadou minunat de la sufletul lor pereche. Astrele le recoamndă acestor nativi să pună pe plan secund munca și să se concentreze pe viața personală.

Balanță

În perioada următoare, Balanţele vor avea parte de o adevărată bătălie. Vor traversa momente dificile, dar să nu fie îngrijorate, pentru că vor avea de câştigat.

Scorpion

În săptămâna 31 ianuarie – 06 februarie 2022, Scorpionii vor fi preocupați de treburile casei și ale familiei. Aceștia vor să facă anumite modificări în locuință.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de fertilitate și belșug. Astrele anunță că acești nativi sunt doar la un pas de îndeplinirea unei dorințe. Vor traversa o perioadă de vis.

Capricorn

Capricornii ar putea avea parte de o renegociere a condițiilor contractuale la locul de muncă. Acest lucru ar putea să le aducă o mare schimbare.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să abrdeze problemele cu multă calmitate și să nu ia decizii pripite. Astrele le recomandă să aibă răbdare, fiindcă lucrurile se vor rezolva de la sine.

Pești

Peștii vor avea parte de unele provocări în perioada următoare. Specialistul îi sfătuiește să renunțe la orgolii și să asculte ce au de spus și ceilalți.