Ce presupune vraja de dragoste Nunta Neagra
Ce presupune vraja de dragoste Nunta Neagra

Nunta neagră. Vraja care nu lasă persoana iubită să plece de lângă tine. Nunta neagră este una dintre cele mai puternice, însă în același timp una dintre cele mai periculoase vrăji de dragoste.

Ce vrajă de dragoste trebuie să faci, pentru ca partenerul să nu te mai părăseacă niciodată. Cum se face

În încercarea de a ține o persoană dragă lângă ei, unii sunt pregătiți pentru orice, însă consecințele pot fi de o sută de ori mai grave decât o eventuală despărțire.

„Când vorbim despre așa-numita ceremonie nunta neagră, de fapt aceasta este o vrajă de dragoste care se face în cimitir, pe mormintele a doi soți care au fost împreună tot timpul vieții. Acest ritual se face în noaptea cu Lună Plină noaptea, iar de multe ori vrăjitorii folosesc un obiect sau sângele unei persoane vrăjite pentru a întări ritualul” , a spus expertul în tarot şi parapsiholog Alexander Larionov.

Ritualul Nunta Neagra se face in cimitir
Ritualul Nunta Neagra se face in cimitir

Vraja leagă doi oameni pentru todeauna

Se crede că această vrajă leagă doi oameni pentru totdeauna, și în ciuda unor certuri și despărțiri periodice niciunul dintre cei doi nu va putea construi o relație cu altcineva şi se va întoarce întotdeauna la partenerul cu care a făcut legământul.

„Nu orice vrăjitor va face o asemenea vrajă de dragoste, pentru că ea are consecințe negative foarte puternice. Cel mai important este că o astfel de vrajă de dragoste este ireversibilă, este imposibil să o dezlegi. Al doilea punct important este că, atunci când unul dintre parteneri moare după o vrajă de dragoste, al doilea, de regulă, merge cu el într-o altă lume. Această conexiune este atât de puternică, este atât de serioasă, magică, încât împreună pot merge într-o altă lume”, avertizează Larionov.

Nici după moarte, partenerul rămas nu va mai putea avea o relație cu o altă persoană

Vraja de dragoste făcută în cimitir lasă o amprentă pentru tot restul vieții, insistă acesta. Există o părere că, chiar și după moartea unei persoane dintr-un cuplu, cealaltă nu-şi va găsi niciodată fericirea.

Dacă reușește să găsească un partener, atunci dragostea va fi de scurtă durată – uniunea fie se va destrama rapid, fie va distruge literalmente noul partener. Reputația de văduvă neagră așteaptă fiecare femeie care decide să vrăjească un bărbat. Şi invers.

Nunta neagră, cel mai puternic ritual

„Ca parapsiholog, pot spune că această vrajă de dragoste este una dintre cele mai puternice. Este unul dintre cele mai puternice ritualuri, iar consecințele pe care le poartă cu el sunt foarte grave. Prin urmare, cei care apelează la ea sau apelează la specialiști ar trebui să-și amintească că vor trebui să plătească pentru aceste acțiuni”, a  concluzionat expertul.