Ceai de slabit. Cea mai simpla metoda
Ceai de slabit. Cea mai simpla metoda

S-a aflat care este ceaiul care te slăbește cât ai zice pește. Vă prezentăm mai jos un ceai minune, care te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus. Pentru prepararea acestei băuturi, care poate fi considerată magică, așa este de eficientă, ai nevoie doar de trei ingrediente.

Metodă simplă de slăbit. Ceaiul care se face din 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie

Ceaiul minune care te ajută să slăbeşti. Această băutură te va ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus şi să ai o siluetă așa cum ai visat.

Acest ceai se prepară din trei ingrediente, pe care oricine le are în bucătărie. Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, această băutură este şi foarte sănătoasă.

Ingredientele necesare pentru ceaiul de slabit usor
Ingredientele necesare pentru ceaiul de slabit usor

Ingredientele necesare pentru ceaiul minune de slăbit

Aveţi nevoie de un baton de scorţişoară, trei frunze de dafin şi o linguriţă de ceai verde.

Mod de preparare

Se pune la fiert apa, aproximativ 800 de ml. După ce dă în fiert, se dă vasul de pe foc şi se adaugă batonul de scorţişoară, cele trei frunze de dafin şi o lingură de ceai verde. Se acoperă vasul şi se lasă la infuzat timp de 15 minute, apoi se strecoară.

Cum îl bei

Este recomandat să beţi o cană cu ceai de trei ori pe zi astfel: prima cană se bea dimineaţa, pe stomacul, pe a doua cană o puteţi bea după micul dejun sau înainte de prânz, iar a treia se consumă seara, înainte de a merge la culcare, potrivit secretele.com.

Rezultatele se vor vedea imediat. Acest ceai magic vă ajută să ardeţi grăsimile, mai ales de pe abdomen, coapse si fese.