Minune pe cerul Kievului. Un Înger pe nori a aparut
Minune pe cerul Kievului. Un Înger pe nori a aparut

Minune la Kiev. Un înger a apărut pe cerul greu încercatului oraș. O fotografie cu cerul Kievului pe care ar fi apărut un înger a devenit virală pe internet. Pot fi rugile ucrainenilor care sunt greu încercați în această perioadă? Mulți cred că Dumnezeu și-a îndreptat acum privirea spre ei.

Dumnezeu nu a uitat de ucraineni. Un înger a apărut pe cerul orașului

O fotografie cu un Înger făcut din nori ar fi apărut pe cerul Kievului, oraș înconjurat de Vladimir Putin și armata lui. Din nefericire, nimeni nu precizează dacă fotografia este de acum, ori dinainte de începerea războiului.

Oricum ar fi, Dumnezeu pare să nu fi uitat de ucraineni, mai ales că acum, în această perioadă, mai mult ca niciodată, spre cer se ridică milioane de rugi și rugăciuni.

Minune la Kiev?
Minune la Kiev?

Înger format din nori

Norii au format o figură, poate fi un inger cu aripile deschise, dar în același timp pare să fie și un cal înaripat. Depinde de cel care privește.

Între timp, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a dat un mesaj de încurajare poporului, în același timp demontând un fake news, respectiv că armata ucrianeană ar preda armele.

Mesajul de încurajare al lui Volodimir Zelenski

„Bună dimineața, ucraineni! Acum au apărut o mulțime de informații false, cum că aș fi cerut armatei să depună armele și că ar fi în curs evacuarea capitalei. Sunt aici, nu vom depune arme. Ne vom apăra statul. Pentru că arma noastră este adevărul nostru, adevărul nostru este că este pământul nostru, țara noastră, copiii noștri. Și noi vom apăra toate acestea. Trăiască Ucraina!”, a transmis Volodimir Zelenski.