Raluca Pastrama, gravida a treia oara
Raluca Pastrama, gravida a treia oara

Raluca Pastramă, însărcinată a treia oară. Incredibil cine este tatăl copilului. O nouă bombă a explodat în showbiz, la doar câteva zile după ce Pepe, fostul ei soţ, a anunţat că iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată. Astfel, fostul cuplu vor deveni din nou părinți, însă nu ai aceluiaşi copil. Deja se știe că Pepe va avea băiat.

Raluca Pastramă, mamă pentru a treia oară. Cine este tatăl bebelușului

Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe urmează să devină mămică pentru a treia oară. După divorțul de artist, și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim. Cei doi îndrăgostiți își țin relația departe de ochii curioșilor, însă de curând au făcut un anunț total neașteptat.

Raluca Pastramă l-ar fi cunoscut anul trecut pe Ibrahim, un bărbat de 27 de ani, de origine arabă, de care s-a îndrăgostit lulea. Vedeta este însărcinată în șase luni, peste aproximativ trei luni urmează să aducă pe lume un bebeluş. Nu se ştie deocamdată dacă va avea fetiţă sau băieţel.

De ce nu a spus nimic Raluca Pastramă până acum

”Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, pentru CANCAN.RO.

Cum a anunțat Pepe că va avea un băiat

Pepe a anunțat într-un mod inedit că o să devină tată pentru a treia oară. În timpul unui spectacol, acesta le-a spus admiratorilor cât e de fericit pentru că va avea un copil cu iubita lui.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a mărturisit Pepe, pe scenă.

De asemenea, iubita lui Pepe ar trebui să nască tot cam în aceiași perioadă ca și Raluca Pastramă. Cine știe, poate se vor intersecta pe la maternitate. 🙂