Arsenie Boca, profetii cutremuratoare
Arsenie Boca, profetii cutremuratoare

Rusia va invada România. Aceasta este profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca. Arsenie Boca a făcut profeția care acum pare groaznică, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, înainte de a muri. Se știe că mai multe profeții ale părintelui s-au adeverit de-a lungul timpului.

Profeția cutremurătoare a părintelui Arsenie Boca. Rusia va invada țara noastră

Previziunile făcute de părintele Arsenie Boca fac referire la viitorul statului român, mai exact la capitala României, Bucureşti. Călugărul susținea, de pe patul de moarte, că oraşul mai are dreptul la o singură greșeală.

Cunoscutul călugăr povestea înainte să moară, că într-o perioadă imediat următoare România, Bulgaria și Ungaria vor fi ocupate de Rusia. Apoi, aceste țări vor fi lovite de mai multe nenorociri.

Profețiile lui Arsenie Boca

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo. Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem. prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi. Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși, îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune multe impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul”, spunea Arsenie Boca.

Arsenie Boca a fost stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop, unde, datorită personalității și harului său, veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitatea comunistă.