Oana Zavoranu si iubitul ei isi maresc familia cu un motan
Oana Zavoranu si iubitul ei isi maresc familia cu un motan

Oana Zăvoranu a anunțat că i se mărește familia. Cum se numește micuțul. Vedeta a reuşit să creeze din nou controverse pe reţelele sociale, după ce l-a arătat pe cel mai recent membru intrat în familia ei, şi anume un motan, căruia vedeta i-a ales un nume foarte la modă.

Oana Zăvoranu a făcut anunțul cu care i-a bucurat pe mulți. A spus că i se mărește familia 

Oana Zăvoranu a făcut anunţul ă i se mărește familia Se ştie deja că actriţa iubeşte foarte mult animalele, în special pisicile. Aceasta a avut un motan, Marty, pe care l-a iubit foarte mult şi a suferit enorm când acesta s-a dus.

Acum, şi-a luat un nou animal de companie, un motan Albastru de Rusia, pe care l-a numit Putin.

Putin, pisicul Oanei Zavoranu
Putin, pisicul Oanei Zavoranu

Anunțul Oanei Zăvoranu

„PUTIN… atat!!! Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspat sosit din Rusia cu pasaport, cip si tot ce ‘trebe’ …un veritabil ALBASTRU DE RUSIA. In rest, o sa va povestesc in curand…daca nu zic nimic nu inseamna ca nu vad tot si nu am parerile mele, ca de obicei …muncim la clinica sa venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialitati, proiect nou, multe pentru vara si toamna…

va pup tare, va iubesc si sunt cu ochii pe tot ce misca… doar ca nu e cazul sa toc frunza la caini, vad ca se poarta, doar ca eu cand vorbesc ramane undeva acolo si conteaza…stiti ce zic ….aveti grija de voi, ramaneti smart si NU puneti botu la vrajeli. Va iubesc …Oana Boss!”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, PE PAGINA SA DE FACEBOOK.

Oana Zăvoranu și-a spus și părerea despre războiul din Ucraina

În urma anunţului, fanii au început să-şi exprime părerea despre războiul din Ucraina, în secțiunea de comentarii a mesajului vedetei. Oana Zăvoranu a revenit și a făcut noi precizări.

Aceasta a anunțat că este împotriva războiului și a mai spus că România trebuie să rămână neutră.

Oana Zăvoranu, împotriva războiului

„Putin (n. președintele, nu pisoiul) își iubește țara. Ceea ce ar trebui să facă și românii cu țara lor… Cine are minte, să și-o pună la treabă. P.S.: Nu susțin și nu voi susține niciodată războiul. Public am să mă exprim extrem de clar. Ăsta nu e războiul nostru nene!!! România trebuie să rămână neutră. Punct!!!”, a mai transmis Oana Zăvoranu.