Cum ai putea sa te umpli de bani
Cum ai putea sa te umpli de bani

Rostește asta de 108 ori și o să te umpli de bani. Ce trebuie să spui. Mantrele reprezintă un adevărat izvor de binefaceri fie că este vorba despre sănătatea mintală, succesul în dragoste sau chiar putere financiară.

Mantra pe care trebuie să o rostești de 108 pentru ca viața să ți se transforme în bine. Ce trebuie să spui

Dacă nu ai o situație financiară așa de bună și nu găsești soluții pentru a o îmbunătăți, există o mantră care te-ar ajuta să scapi din impas, respectiv de sărăcie, astfel că banii vor veni spre tine în sume colosale

Mantrele reprezintă un adevărat izvor de binefaceri. Fie că este vorba despre sănătatea mintală, succesul în dragoste sau chiar putere financiară. Astfel, se pare că există o mantră care va lucra în mod eficient cu Universul și îți va aduce un succes financiar, incredibil.

Mantrele, un adevarat izvor de binefaceri
Mantrele, un adevarat izvor de binefaceri

Matra ar avea benefiiciile garantate

O tânără expertă în domeniul spiritualității a demonstrat printr-un clip video că această mantră se simte foarte natural atunci când este repetată cu voce tare de 108 ori. Aceasta a mai povestit că beneficiile ei sunt extrem de mari, iar ceea ce se întâmplă după rostirea ei este nimic altceva, decât un miracol absolut.

Tânăra a povestit pe rețelele de socializare că mantra AIM aduce nenumărate oportunități financiare. Aceasta funcționează prin repetiție de 108 ori. Tot ce trebuie să faci este să repeți cuvântul „AIM” până la 108 ori. Pentru a-ți fi mai ușor, tiktok-erița recomandă să cronometrezi timpul.

O mantră pe secundă

Iar în fiecare secundă să rostești această mantră pentru a-ți da seama când ai atins acest număr. După spusele tinerei, această mantră îți va aduce bani neașteptați de la rude. Sau să-ți ofere diferite oportunități financiare din care să câștigi cât mai mulți bani.

Tânăra a uimit mii de români atunci când a povestit cum a funcționat această mantră în cazul ei. Internauta susține că aceasta a funcționat în numeroase situații, atât pentru ea, cât și pentru prietenii săi.

Cum a funcționat mantra în cazul tinerei

Aceasta a povestit că în trecut era manichiuristă, însă banii nu îi ajungeau. Având nevoie de mai mulți bani, aceasta susține că a folosit mantra „AIM”, iar la câteva zile i s-a întâmplat un lucru incredibil, scrie substantial.ro.

A avut în plus alte 5 cliente noi, susținând că nu a mai avut niciodată parte de un astfel de lucru. Tânăra recomandă această mantră tuturor și garantează că efectul ei nu va întârzia să apară. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la bani rostind această mantră și vei vedea cum funcționează pentru tine, conform spuselor ei.