Un roman isi tepieste conationalii in Anglia
Un roman isi tepieste conationalii in Anglia

Aveți mare grijă. Cum îi țepuiește un român pe conaționalii din Anglia. Mulți români din Anglia au fost păcăliți de un alt conațional postând mesaje de angajare pe pagina socială. Anunțul de angajare este unul atractiv, intră în contact cu doritorii, sub un anume pretext le percepe o sumă de bani, nu foarte mare, după care nu mai răspunde la telefon.

Cum îi țepuiește un român pe conaționalii lui în Anglia. Este ultima metodă de înșelătorie

Un român vrea să facă averea de pe urma celorlalți români care sunt prin Anglia și sunt în căutarea unui loc de muncă. Cristian Cristian, așa cum se recomandă pe Facebook, spune că oferă locuri de muncă ca șofer categorie B, dar și pentru ajutoare de șofer.

Ca șofer se oferă salariu de 13,40 de lire pe oră și 15,40 de lire pentru ore în afara programului. Pentru ajutoarele șoferilor salariile sunt de 11,75 de lire pe oră și 12,75 ce se muncește peste orele de program.

Salariu și program de muncă foarte bun

Foarte important, salariile sunt nete, fără taxe. Salarii foarte bune chiar și pentru Anglia. De asemenea, programul este unul bun, 8-17, cu posibilitatea de a se lucra suplimentar. Numai că Cristian Cristian, cel care a postat anunțul, este pus pe tras țepe.

Intră în contact cu doritorii, după care le cere 80 de lire pentru a-i ajuta să le facă cazierul, act necesar la angajare. După ce și-a luat suma de bani, Cristian Cristian nu mai este de găsit.

Ia banii de cazier și dispare

Un tânăr care acrezut anunțul a rămas fără 80 de euro, după care Cristian Cristian nu i-a mai răspuns la telefon. Astfel, bărbatul a dat un mesaj pe pagina socială pentru ca alți români să nu-i mai pice în plasă escrocului.

„Va salut!! Vedeți că e un nenorocit de om fraților, am vrut să mă angajez ca șofer și mi-a spus că trebuie cazier și că mă poate ajuta el sa îl fac și mi-a cerut 80 de lire după ce îți ia bani nu mai răspunde la telefon. Daca vezi anunțul ăsta Cristian sau cum te cheama pe tine să te duci dracu să te ia, că îți bați joc de oameni băi panarama de om ce ești, dar o sa te vadă Dumnezeu, o să pierzi tu pe alte părți, pentru că te bucuri la 80 de lire. Îmi cer scuze oameni buni de cum am vorbit, dar mă obligă să vorbesc așa pentru că își bate joc de oameni. Aveti grijă să nu puneți botul la vrăjeala lui!!!”, este anunțul postat de Dobre Ionut pe pagina Români în Coventry.