Traian Basescu si-a pus banii la adapost
Traian Basescu si-a pus banii la adapost

Cum își scotea Traian Băsescu banii din țară când era președinte. Traian Băsescu este un om extrem de bogat. Un apropiat de-al lui a făcut dezvăluiri incredibile despre cum Traian Băsescu, în calitate de președinte al României, scotea din țară valize cu bani cu un avion privat și le ducea în anumite locuri doar de el cunoscute. În plus, Traian Băsescu era foarte gelos. Nimeni nu avea voie să se apropie de Elena Udrea.

Traian Băsescu, pe vremea când era președinte, își ducea banii în cutii mari de carton, în străinătate. Dezvăluiri incredibile

Radu Cristescu, fost vicepreședinte al PMP și colaborator apropiat al fostului președinte Traian Băsescu, a făcut dezvăluiri incredibile. Fostul președinte al României ar fi foarte bogat după ce în timpul celor două mandate ar fi cărat valize pline cu bani în locuri secrete.

„În afară de faptul că Băsescu a fost dovedit turnător, poate nu va dura mult și va fi dovedit – și o spun cu toată răspunderea – unul dintre cei mai corupți oameni politici pe care i-a avut România, dar și unul, după părerea mea, deștept în a-și ascunde urmele. Pentru că ați văzut că foarte greu poți spune despre el că a făcut ceva. El a avut un stil foarte ciudat de a face dosare tuturor celor care au interacționat cu el sau cu familia lui, orice mică afacere. Un exemplu este primarul de la Craiova, Solomon, pe care l-a arestat pur și simplu, doar că Solomon fiind un băiat simpatic a spus undeva cum a ajutat-o pe fata lui Traian Băsescu. A fost arestat. Nu este singurul. Monica Iacob-Ridzi, primarul Mircea Gutău”, a spus Radu Cristescu, potrivit ANTENA 3.

Traian Băsescu, gelos la culme din cauza Elenei Udrea

În plus, fostul om al lui Traian Băsescu mai dezvăluie că acesta era foarte gelos. Nu din cauza soției sale, Maria Băsescu, ci din cauza Elenei Udrea.

„Acum, mai era o latură a lui: gelozia idioată a lui și cum l-a executat pe primarul Cherecheș de la Baia Mare. Era gelos pe oricine se apropia de Elena. Într-adevăr, el și-a scos foarte mulți bani din țară, cu două avioane private, înmatriculate în Austria, pentru că am înțeles că aceste avioane au un regim special oriunde în lume, dar nu erau valize, erau cutii de carton, de xerox, cu bancnote de 50 de euro.

Zeci de transporturi cu cutii pline de bani

Nu a plecat o dată, a plecat de 30 de ori, de mai multe ori, în 10 ani de mandat. Ceea ce trebuie să ma știți este că omul a avut mai multe vacanțe decât Iohannis, doar că era deștept. Pleca cu avionul de pe Băneasa, nu știa nimeni, pleca cu escortă puțină”, a mai povestit Radu Cristescu.