Traian Basescu a facut accident vascular
Traian Basescu a facut accident vascular

Traian Băsescu a făcut accident vascular. Traian Băsescu a ajuns în stare gravă la spital la două zile după ce judecătorii ÎCCJ au decis că a colaborat cu Securitatea, potrivit unor surse citate de Inpolitics.

Traian Băsescu, în stare gravă la spital. Fostul președinte a făcut accident vascular

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a făcut accident vascular. Potrivit unor surse inpolitics.ro, Traian Băsescu este internat într-un spital din Paris.

Sursa citată precizează că fostul preşedinte și-ar fi pierdut brusc auzul, fapt care a alertat familia. Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.

Traian Basescu este internat intr-un spital din Paris, Franta
Traian Basescu este internat intr-un spital din Paris, Franta

Problemele de sănătate au apărut după ce Traian Băsescu a fost numit colaborator al Securității

În plus, tot surse spun că fostul preşedinte Traian Băsescu ar mai fi fost în spital şi săptămâna trecută. Traian Băsescu ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru un control, iar analizele nu arătau probleme de sănătate.

Problemele de sănătate ale fostului preşedinte ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut miercuri decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. În urma deciziei Instanţei, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România.

Decizia ICCJ-Traian Băsescu colaborator al fostei Securități

„Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian împotriva Sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă”, se arată în sentinţa pronunţată miercuri de ÎCCJ.