Ce se intampla cand murim
Ce se intampla cand murim

Ce se întâmplă înainte să moară un om. Ce spun cu toții înainte de asta. Foarte mulți oameni s-au întrebat ce se întâmplă înainte să mori. Oameni care au fost la un pas de moarte și-au povestit experiența prin care or să treacă. Au spus ce și când se va întâmpla momentul.

Ce se întâmplă înainte să mori. Ce a descoperit o jurnalistă celebră

Jurnalista Patricia Pearson, pasionată de fenomenele paranormale, a petrecut cinci ani de zile alături de oameni care urmau să moară. Femeia a strâns mărturiile oamenilor cu boli în stadiu terminal și de la cei aflați pe patul de moarte, descoperind astfel o serie de aspecte foarte interesante despre ce se întâmplă cu oamenii înainte să moară.

Toate informațiile strânse de jurnalista foarte curioasă au fost strânse în cartea numită Opening Heaven’s Door: Investigating Stories of Life, Death, and What Comes After. Aici, jurnalista povestește în detaliu care sunt etapele morții, ce se întâmplă cu un om înainte de a deceda.

Muribunzii privesc moartea ca pe o calatorie
Muribunzii privesc moartea ca pe o calatorie

De ce a început jurnalista o astfel de investigație

Patricia Pearson și-a pierdut tatăl și sora intervale intervale scurte de timp, astfel că aceste două tragedii au marcat-o și a ajuns să fie foarte interesată de acest subiect, la care mulți se gândesc cu frică.

Ziarista a descoperit că cei care se află în pragul morții știu exact care este următoarea destinație și când vor ajunge acolo. Oamenii începeau să vorbească în metafore despre o călătorie spre lumină înainte cu 72 de ore să moară.

Ce a spus sora jurnalistei înainte să moară

„Când sora mea era pe moarte din cauza cancerului la sân, a spus, parcă frustrată:  nu ştiu cum să plec, apoi a pomenit că ar avea nevoie să fie ajutată la zbor”, a povestit jurnalista, scrie PLAYTECH.RO.

Mărturia unei asistente care îngijește pacienți aflați pe patul de moarte

Jurnalista a vorbit și cu o asistentă care îngrijea oamenii cu boli grave, aflând de la aceasta detalii foarte interesante.

„A înţeles soţia mea tot ce trebuie în legătură cu paşaportul şi biletul de călătorie?”, a întrebat-o pe asistenta Maggie Callnan un bărbat care mai avea puțin până să moară.

Moartea, văzută ca o călătorie de muribunzi

Asistenta a mai dezvăluit că muribunzii văd moartea ca pe o călătorie, nu ca pe un capăt de drum. Mulți oameni spun că oamenii care urmează să moară sunt sub efectul medicamentelor cu care sunt tratați, însă nu este deloc așa.

Majoritatea oaneilor care sunt pe punctul de a-și da sufletul sunt conștienți cu o oră înainte de a muri și pot vedea rudele pe care le-au pierdut de-a lungul anilor.