DD isi face televiziune de criptomonede
DD isi face televiziune de criptomonede

Dan Diaconescu își face CryptOTV. Cum vrea să se umple de bani. Fostul patron al vestitei televiziuni OTV, Dan Diaconescu, se pregăteşte de lansarea unui proiect media invovator, numit CryptOTV, care ar urma să-i bage în buzunare bani mulți. În plus, își lansează și propria criptomonedă. Cum se va numi aceasta, vedeți un pic mai jos.

Dan Diaconescu își face televiziune-CryptOTV și lansează un miliard de tokken. Cât costă moneda virtuală numită OTV

Dan Diaconescu muncește pe brânci în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, pentru a pune pe picioare afacere superprofitabilă. Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, televiziune cu care a revoluţionat piaţa media din România în anii 2000, ar urma să lanseze cât de curând CryptOTV, primul post TV din lume dedicat exclusiv criptomonedelor.

Subiectele care vor fi tratate la noua televiziune se vor axa pe tehnologia crypto. Mai mult, conform FANATIK, CryptOTV a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari, în acest moment.

Dan Diaconescu intra pe piata criptomonedelor
Dan Diaconescu intra pe piata criptomonedelor

Tokkenii lui DD vor fi vânduți la un dolar bucata

În plus, suma va crește simțitor, în momentul listării pe Binance, fiecare tokken, monedă virtuală purtând numele OTV, urmând să fie comercializată cu un dolar, ceea ce va ridica valoarea proiectului la un miliard de dolari.

Televiziunea lui Dan Diaconescu, care are deja licență, va emite 24 de ore din 24, timp de șapte zile pe săptămână, subiecte legate strict de criptomonede. Conform sursei citate, Dan Diaconescu a obținut deja și sediul pentru noua sa televiziune. Acesta va avea și spații dedicate conferințelor de specialitate, însă va fi și un loc în care vor fi lansate noi monede care se bazează pe tehnologia blockchain.

Televiziunea CryptOTV, emisie la nivel mondial, însă fără DD

Televiziunea CryptOTV va emite în toată lumea, iar prezentatorii vor fi toți vorbitori de limba engleză. În funcție de priza pe care o va avea la public, televiziunea ar urma să emită și în alte limbi, respectiv arabă, chineză, indiană și spaniolă.

Chiar dacă va reuși să își deschisă anul acesta televiziunea, Dan Diaconescu tot trebuie să se țină departe de micul ecran. DD are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România pentru șantaj. Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat după aproape 3 ani de detenție, în anul 2018.

DD a făcut și DDHomeCinema

De asemenea, anul trecut, în plină pandemie, Dan Diaconescu a lansat o platformă de streaming care se vrea a fi un fel de Netflix românesc, DDHomeCinema.

În schimbul abonamentelor puse în vânzare, cu preț cuprins între 9,99 lei și 99,99 leiclienții pot urmări serialul care a ajuns deja la al treilea sezon, Pandemia sau 13 episoade ale producției Elodia.