Ce mananca latifundiarul din Pipera
Ce mananca latifundiarul din Pipera

S-a aflat ce mânâncă Gigi Becali în fiecare zi pentru a se menține în formă. Gigi Becali are o formă de invidiat la cei 63 de ani ai săi, iar patronul FCSB spune că pentru o astfel de situletă dieta strictă este cheia succesului. Toate amănuntele în articolul de mai jos.

Dietă de miliardar. Ce mănâncă Gigi Becali zi de zi

Dieta miliardarului Gigi Becali este una compusă doar produse BIO. Acesta nu consumă decât carne din animale crescute și tăiate de el, la fel și brânză sau ouă.

Latifundiarul din Pipera a spus ce nu mănâncă niciodată și a mai spus că servește foarte rar carne și atunci, daor cu o condiție principală.

Gigie Becali a spus ce mananca zilnic
Gigie Becali a spus ce mananca zilnic

Gigi Becali, inimă tânără

„Inima mea are putere de tinerețe, dar dacă stau și mă concentrez la vârstă nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănac foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a spus Becali, anul trecut, la PRO X .

Gigi Becali construiește oraș monahal în Vâlcea

Pe de altă parte, Gigi Becali avansează cu oraşul monahal pe care îl construieşte în judeţul Vâlcea. Construieşe mănăstiri și chilii pe 30 de hectare. Asta în timp ce, treptat, renunţă la numeroasele afaceri pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

„Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul. Împrăștie mintea și când o împrăștie nu mai poți să o ții la Dumnezeu că o împrăștie el de colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali.

Pe ce teren se construiește orașul monahal din Vâlcea

Planul lui Gigi Becali a prins contur încă de acum doi ani, când a cumpărat 30 de hectare de teren în Comanca, judeţul Vâlcea. În februarie anul trecut a început construirea primei mănăstiri, cea de călugări, care e gata în prezent. În plus, sunt puse la punct 3 chilii. Dar afaceristul îşi doreşte ceva măreţ, pentru că proiectul prevede 100 de chili şi 5 mănăstiri în satul de lângă staţiunea Băile Olăneşti.

„O să fie un oraş monahal călugăresc. Pentru că într-o parte vor fi bărbaţi, călăgări, şi într-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă bărbaţii, la bărbati nu calcă femei”, a precizat acesta.

Gigi Becali, implicat în dezvoltarea infrastructurii în zonă

Pentru ca oraşul monahal să devină realitate, Gigi Becali s-a implicat şi în infrastructura din zonă.

„Am avut o discutie cu domnul Becali. S-a implica în amenajarea străzii, căilor de acces”, a dezvăluit Sorin Vasilache, primarul Stațiunii Băile Olănești.