Andreea Balan, la spital de Paste
Andreea Balan, la spital de Paste

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, chiar în a doua zi de Paște. Vedeta de la Antena 1 a suferit un accident destul de grav, care se putea transforma însă într-o adevărată tragedie. Vedeta a spus totul într-o postare pe contul ei oficial de Facebook, unde a povestit clipele grele prin care a trecut.

Andreea Bălan, la spital de Paște

„Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu) 😵‍💫
La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu)
Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci )

Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus si ii multumesc pentru promptitudine.
Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata

Andreea Balan, la spital de Paste
Andreea Balan, la spital de Paste

„Nu sunt chiar wonderwoman”

In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar
Noroc ca am filmari la Te cunosc de undeva saptamana viitoare si pana atunci imi trece
Stay safe & take care when skateing Love you all
PS. Ella si Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Vedeta de televiziune Andreea Bălan a învățat o lecție dură, pe propria piele și vorbele spuse de Traian Băsescu în urmă cu câțiva ani s-au adeverit pentru celebra cântăreață. Așadar, „Iarna nu-i cu vara”, iar mersul pe role se pare că nu are prea multe în comun cu mersul pe patine, mai ales dacă ajungi la spital și de Paște.