Kyrylo Budanov, seful spionilor armatei ucrainene stie cand si cum se va termina razboiul
Kyrylo Budanov, seful spionilor armatei ucrainene stie cand si cum se va termina razboiul

Spionajul ucrainean a anunțat când și cum se va termina războiul. Șeful serviciilor de informații militare din Ucraina, Kyrylo Budanov, a declarat că războiul cu Rusia se va termina până la finalul anului şi că Ucraina va recupera Crimeea și Donbasul.De asemenea, Kyrylo Budanov mai spune şi că la Kremlin s-ar pregăti înlăturarea lui Vladimir Putin care ar fi bolnav.

Generalul Kyrylo Budanov, șeful spionilor armatei ucrainene, anunță când se termină războiul. Ucraina ar urma să-și recupereze teritoriile pierdute

Generalul-maior Kyrylo Budanov crede că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va finaliza până la sfârşitul anului.

Aceasta este cea mai optimistă predicţie făcută până acum de un oficial ucrainean de rang înalt. Kyrylo Budanov este cel care a prezis corect şi când va avea loc invazia rusă în Ucraina.

Spionajul ucrainean anunta ca Vladimir Putin este bolnav si ca va fi indepartat de la putere
Spionajul ucrainean anunta ca Vladimir Putin este bolnav si ca va fi indepartat de la putere

Kyrylo Budanov, un general foarte tânăr

„Biroul generalului este întunecat și plin cu accesorii de război și spionaj, saci de nisip stivuiți la ferestre, mitraliere îngrămădite pe podea și o încărcătură de pușcă de rezervă pe biroul lui, folosită ca apăsător de hârtie.

El este remarcabil de tânăr pentru a conduce agenția de informații militare a țării sale, la doar 36 de ani și vorbește cu precizia uscată a meseriei sale. A arătat puțină emoție, zâmbind doar o singură dată când a spus în engleză:  Sunt optimist”, informează SKY NEWS.

Ucraina va recupera toate teritoriile pierdute, crede generalul Kyrylo Budanov 

Generalul ucrainean este încrezător că țara lui va recupera toate teritoriile pierdute în favoarea Rusiei, inclusiv Donbas și Crimeea.

„Punctul de rupere va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor de luptă active se vor fi încheiate până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas și Crimeea”, a spus Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, pentru sursa citată mai sus.

Rusia ar avea pierderi uriașe

Tactica lui Vladimir Putin nu s-a schimbat, în ciuda deplasării armatei către est, mai spune generalul ucrainean, iar Rusia suferă pierderi uriașe.

„Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Le este frică de agresiunea ei. Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Nu este la fel de puternic ca acesta. Este o hoardă de oameni cu arme”, a declarat Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene.

Vladimir Putin, bolnav, înlăturat de la putere?

Armata rusă ar fi fost împinsă înapoi aproape până la granița din jurul Harkovului, spune generalul din Ucraina, iar un atac recent asupra forțelor aflate mai la sud care încercau să traverseze Siverskyy Doneț a provocat pagube considerabile.

„Pot confirma că au suferit pierderi mari și pot spune că atunci când au avut loc loviturile de artilerie, multe dintre echipaje și-au abandonat echipamentul”, a mai spus generalul Budanov.

Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene a susținut că Vladimir Putin se află într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”, astfel că se încearcă înlăturarea lui de la putere.