Traian Basescu a lovit o masina parcata
Traian Basescu a lovit o masina parcata

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a făcut accident în București. După incidentul rutier, fostul președinte a mers singur la poliție să anunțe ce s-a întâmplat.

Traian Băsescu a lovit o mașină parcată în București. Ce a făcut după

Fostul președinte Traian Băsescu a lovit o mașină parcată, după care a lipit un mesaj pe automobil. În biletul lăsat pe parbrizul mașinii, Traian Băsescu și-a cerut scuze și a lăsat un număr de telefon la care proprietarul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

Incidentul a avut loc duminică-dimineață pe o stradă din sectorul 2 al Bucureștiului.

Mesajul lui Traian Băsescu pentru proprietarul mașinii lovite

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată. Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon… Vă mulțumesc și scuze pentru incident”, a scris Traian Băsescu în mesajul lăsat șoferului a cărui mașină a avariat-o.

Traian Băsescu a mers la biroul de accidente ușoare

După asta, fostul președinte a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze faptul că a lovit mașina parcată.

„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Cum s-a întâmplat totul

Într-un dialog cu reporterii ProTV, Traian Băsescu a spus cum s-a întâmplat totul.

”Reporter: Ce s-a întâmplat?

Traian Băsescu: Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o.

Reporter: Doar atât?

Traian Băsescu: Dar ce voiai mai mult?”.

Ce accidente a mai făcut Traian Băsescu

Nu e prima dată când președintele Traian Băsescu face accident rutier. În anul 2008, chiar cu o zi înainte de Summitul NATO, acesta a tamponat o mașină care oprise în fața lui pe bulevardul Regina Elisabeta. De asemenea, a fost pratagonistul unui alt accident identic cinci ani mai târziu, în Otopeni.