Lepa Brena, concert extraordinar in Romania
Lepa Brena, concert extraordinar in Romania

Lepa Brena, cunoscută ca și Madonna din Balcani, va susține un concert în România. Vocea de aur a Iugoslaviei, care a mai fost în urmă cu 40 de ani în țara noastră, promite un concert incendiar. Când va avea loc concertul și cât costă un bilet, vedeți în rândurile de mai jos.

Lepa Brena vine în România după aproape 40 de ani. Unde concertează cea supranumită Madonna din Balcani

După aproape 40 de ani, Lepa Brena vine din nou în România pentru a-i bucura pe fanii ei. Lepa Brena va concerta la Sala Palatului din București, pe data de 10 septembrie, 2022, începând cu orele 19:00.

„După concertul istoric susținut acum aproape 4 decenii în România, vocea de aur a Iugoslaviei, Lepa Brena, revine în atenția publicului într-un concert de excepție cu piesele BEST OF ale carierei sale impresionante”, informează Upgrade Music, compania care o va aduce pe Madonna Balcanilor în România.

Lepa Brena, vocea de aur a Iugoslaviei concerteaza in Romania
Lepa Brena, vocea de aur a Iugoslaviei concerteaza in Romania

Lepa Brena, în formă maximă, promite un concert memorabil

Extrem de iubita de fanii din întreaga lume și apreciată pentru frumusețea ei, Madonna din Balcani susține concerte într-o formă maximă.

Lepa Brena a vândut până în prezent peste treizeci de milioane de albume în toată lumea, ceea ce o face să fie cea mai bine-vândută solistă din istoria Balcanilor.

Lepa Brena a combinat muzica tradițională cu muzica pop

Împreună cu orchestra sa, Slatki greh („Dulcele păcat”), sunt printre pionierii celor care au combinat muzica populara iugoslava traditionala cu cea modernă, pop.

Unele dintre cele mai populare piese ale Lepei Brena sunt „Čačak, Čačak” (1981), „Mile voli disko” (1982), „Okrećeš mi leđa” (1986), „Sanjam” (1987), „Čik pogodi” (1990), „Dva dana” (1994), „Izdajice” (1995), „Ti si moj greh” (1996), „Ti me podsećaš na sreću“ (2000), „Uđi slobodno…“ (2008), „Pazi kome zavidiš“ (2008) dar si multe, multe altele.

Lepa Brena, artistă de talie internațională

Lepa Brena a concertat pretutindeni în lume, peste tot fiind la fel de iubită și admirată. Nu în ultimul rând, Lepa Brena, în vara anului 1984 a susținut un concert și la Timișoara în fata a peste 65.000 de spectatori, pe Stadionul Dan Păltinișanu, spectacol care a rămas în memoria românilor, în contextul în care astfel de concerte nu se făceau pe timpul lui Nicolae Ceușescu.

Cât costă biletele și de unde pot fi cumpărate pentru concertul Lepa Brena

Organizatorul informează că accesul în sala de spectacol este permis până la ora 19:00, după aceasta oră fiind imposibilă intrarea la frumosul eveniment.

Prețul biletelor pentru concertul Lepa Brena încep de la 99 de lei. De asemenea, biletele pot fi cumpărate de la următoarele surse:

www.eventim.ro

salapalatului.ro