Prognoza meteo ANM joi, 16 iunie. Vremea se incalzeste
Prognoza meteo ANM joi, 16 iunie. Vremea se incalzeste

Prognoza meteo ANM joi, 16 iunie 2022. Cât de cald se face mâine. Vremea se va menține în general frumoasă şi se va încălzi ușor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade. La munte și în regiunile sudice vor fi ploi de scurtă durată, iar noaptea ploile se vor extinde.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 16 iunie 2022. Temperaturile sar de 30 de grade Celsius

Prognoza meteo ANM pentru ziua de 16 iunie 2022 arată că la noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar izolat ploi slabe, cu precădere în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 6…8 grade Celsius în depresiuni şi 18…19 grade Celsius pe litoral. În special în zonele depresionare, în a doua parte a nopţii, vor fi condiţii de ceaţă.

În București, în această noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade Celsius, mai scăzută, spre 12 grade Celsius, în zona periurbană.

Vremea se incalzeste, conform ANM, pe 16 iunie 2022
Vremea se incalzeste, conform ANM, pe 16 iunie 2022

Vremea se menține frumoasă. Unde apar norii

Mâine, 16 iunie 2022, vremea se va menține în general frumoasă şi se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua la munte și în regiunile sudice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, iar noaptea în nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade Celsius, iar cele minime între 5…6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17…19 grade Celsius în Dealurile de Vest şi pe litoral. În a doua parte a nopţii, izolat se va forma ceaţă, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare.

Prognoza meteo ANM pentru București joi, 16 iunie 2022

În București, conform Administrației Naționale de Meteorologie, în ziua de joi, 16 iunie, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade Celsius.