Ce vedeta de la noi s-a pocait
Ce vedeta de la noi s-a pocait

O vedetă de la noi s-a pocăit după ce a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a suferit de curând o operație de micșorare a stomacului, intervenție din cauza căreia a stat în comă zeci de zile. Cine este această vedetă, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce vedetă de la noi s-a pocăit, mulțumindu-i astfel lui Dumnezeu că l-a ținut în viață după o cumpănă mare

Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte. În vârstă de 44 de ani, campionul național la motociclism viteză era să moară după o banala operație de micșorare a stomacului făcută în Turcia. Daniel Onoriu a vorbit despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață, după ce medicii unei clinici din Turcia au fost neatenți în timpul procedurii de micșorare a stomacului.

Acum, Daniel Onoriu a mărturisit că regretă decizia de a-și opera stomacul. Fostul sportiv îi este recunoscător soției sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în perioada critică și susține că, și în prezent, îl ajută chiar și cu cele mai mărunte dintre activități.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile in coma
Daniel Onoriu a stat 55 de zile in coma

Daniel Onoriu a fost legumă timp de 55 de zile

„Dacă nu voia Dumnezeu să trăiesc, acum aş fi fost în mormânt. Problema a fost că nu s-a cusut bine stomacul, nu ştiu exact. Am stat 55 de zile în comă şi 100 de zile la Terapie Intensivă. Când mi-am dat seama ce mi s-a întâmplat, am început să plâng ca un copil. Niciodată în viaţa mea, pentru nimic în lume, nu m-aş mai băga.

Acum mi-e foarte greu să merg, fac câţiva paşi pe secundă şi să mănânc mi-e greu. Acum am 71 de kilograme de la 114. M-am pocăit, merg la biserică de două ori pe săptămână să mă rog la Dumnezeu că trăiesc, nu pot să stau în genunchi, că mă dor picioarele.

Aş vrea din toată inima să schimb ceea ce s-a întâmplat, să nu fi mers acolo, dar nu se poate”, a declarat Daniel Onoriu, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Daniel Onoriu a mai fost 9 zile în comă

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă și al marelui acordeonist Ion Onoriu. Nu cântă la fel ca bunicii săi, însă este pasionat de mașini încă de la o vârstă fragedă. Este cunoscut în lumea sportului auto sub porecla de „Ono”. De la 12 ani a fost „infestat” cu microbul vitezei. A câștigat pe rând diferite concursuri de karting, dar și de motociclism. După un accident de motocicletă devastator, petrecut în aprilie 2006, accident în urma căruia a stat 9 zile în comă, a fost nevoit să renunțe la motociclism, scrie ro.wikipedia.org.