Dani Mocanu, amenintari pentru un alt manelist celebru
Dani Mocanu, amenintari pentru un alt manelist celebru

Cântărețul Dani Mocanu a făcut amenințări la adresa unui alt cântăreț celebru. Cel amenințat cântă și el, mai rar, însă este foarte cunoscut ca fiind soțul unei cântărețe celebre din lumea manelelor. Care este ultimul scandal din lumea manelelor, vedeți în rândurile de mai jos.

Dani Mocanu, amenințări pentru un alt manelist celebru. „Știu că el este mai nebun așa…”

Yoannes, soțul Narcisei Moisa, se teme de Dani Mocanu, după ce anul trecut, cei doi au început un război pe reţelele de socializare. Soțul Narcisei Moisa a făcut parte dintr-un grup de influenceri care a fost invitat la inaugurarea unei bănci în Dubai.

Dani Mocanu i-a atacat pe cei care au plecat în Emiratele Arabe Unite, într-un videoclip urcat pe Tik Tok, printre care se afla şi Yoannes. Acesta din urmă recunoaște că vechile neînțelegeri nu s-au stins și că este amenințat de Dani Mocanu. Îi este frică să nu își pună în practică ameninţările făcute.

Yoannes si Narcisa se simt amenintati de Dani Mocanu
Yoannes si Narcisa se simt amenintati de Dani Mocanu

Yoannes vrea să fie pregătit în caz că Dani Mocanu va reacționa în vreun fel

„Treaba este mai veche între noi, dar eu crezusem că s-a încheiat acest subiect. Am primit niște amenințări din partea lui și din acest motiv am și făcut un video pe Tik Tok ca să aflu dacă are ceva cu mine, să știu și eu să fiu pregătit. Mă mai văd cu el pe acolo, pe dincolo și știu că el este mai nebun așa”, a anunțat Yoannes.

Dani Mocanu, un nebun cu prieteni

Soțul Narcisei Moisa spune că trebuie să vadă cum stă treaba, în contextul în care se simte amenințat, mai ales că Dani Mocanu are prieteni.

„Acum am avut câteva zile libere și a trebuit să fac pasul acesta, ca să aflu și eu, pentru că mă simt amenințat. Vreți să vă mint? Mă simt amenințat! El e mai nebun, are și prieteni mai… știți ce spun”, mai spune Yoannes.

Dani Mocanu, amenințări la telefon pentru Yoannes

Yoannes mai spune că Dani Mocanu l-a amenințat la telefon. În plus, și fratele lui Dani Mocanu i-a jignit, pe Tik Tok, pe Yoannes și pe Narcisa Moisa.

„El mi-a făcut aceste amenințări prin telefon. Am înregistrare cu el în care mă înjură foarte urât. Nu pot să spun acum. Mă amenință că mă prinde, că îmi face… Nu știu de unde până unde își permite el lucruri de genul acesta cu mine. Frățiorul lui făcuse niște Tik Tok-uri și ne jignea și pe mine și pe Narcisa, vorbea foarte urât”, a mai spus Yoannes.