Cu cine se insoara George Simion
Cu cine se insoara George Simion. Sursa foto: impact.ro

George Simion, liderul AUR, a surprins pe toată lumea anunțând că se însoară. Politicianul în vârstă de 35 de ani nu a mai fost văzut până acum alături de o iubită. Cum arată Ilinca, iubita liderului AUR și ce diferență de vârstă este între ei, vedeți în rândurile de mai jos.

Nuntă mare în politica românească. George Simion, liderul AUR, se însoară cu Ilinca

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor și-a prezentat iubita, pe Ilinca, și a anunțat că se căsătorește cu ea. Preşedintele AUR a spus că urmează să se căsătorească pe data de 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea, unde sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați.

George Simion a explicat că vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

George Simion se casatoreste cu Ilinca
George Simion se casatoreste cu Ilinca

George Simion cheamă la nunta lui artiștii care îi sunt prieteni

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi”, a declarat George Simion.

George Simion a anunțat de își dorește de la soția lui în anul 2024, dar și pentru partidele sistemului

Toată România era curioasă să afle cine este şi cum arată logodnica politicianului. Astfel, după multe speculaţii, George Simion a decis să o prezinte tuturor pe iubita lui. Ea se numeşte Ilinca, are 24 de ani şi nu are nicio legătură cu politica.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a anunțat George Simion pe pagina socială proprie.

George Simion a anunțat câți copii vrea. Inlinca va avea o misine dificilă

De asemenea, viitoarea soţie a lui George Simion a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București, promoția 2014-2018, obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. Acum, Ilinca este controlor financiar la o multinațională din Franța.

George Simion a declarat ce își dorește să facă în viitorul apropiat, ce planuri are ca om la casa lui. „Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat George Simion.