O mama si-a vandut bebelusul pentru a-si face operatie estetica
O mama si-a vandut bebelusul pentru a-si face operatie estetica

O mamă și-a vândut fiul nou născut pentru a-și face o operație estetică. Femeia a fost arestată după ce a încasat 3000 de lire sterline, bani pe care intenționa să îi cheltuiască cu scopul de a arăta mai bine. Toate detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Incredibil de ce și-a vândut o mamă din Rusia bebelușul proaspăt născut. Ce avea de gând să facă cu banii

Un caz incredibil a avut loc în Rusia, unde o tânără și-a vândul fiul proaspăt născut pentru a-și putea face o operației estetică.

O mamă din Rusia a fost arestată pentru că și-a vândut fiul nou-născut pentru 3.000 de lire sterline și i-ar fi spus cuplului care a cumpărat bebelușul, că va cheltui banii obținuți pe micuț pentru o operație estetică.

Femeia vroia sa-si opereze nasul cu banii obtinuti pe copil
Femeia vroia sa-si opereze nasul cu banii obtinuti pe copil

Ce intervenție estetică urma să facă tânăra mamă cu banii obținuți de pe bebeluș

Mama din Rusia și-a vândut copilul nou-născut pentru a plăti o operație la nas. Cum femeia nu avea banii necesari intervenției estetice, femeia și-a vândut propriul copil cu 3.000 de lire sterline, a anunțat poliția din Rusia.

Numele femeii în vârstă de 33 de ani nu a fost dezvăluit, însă aceasta avea domiciliul în localitatea Kaspiysk, Daghestan, situată în sudul Rusiei. Tot acolo a și fost arestată tânăra sub acuzația de trafic de persoane, mai arată poliția rusă.

Mama din Rusia a luat un mic avans pe bebeluș după care urma să încaseze totă suma

De asemenea, conform rapoartelor poliției, mama a luat un mic depozit de 274 de lire sterline de la un cuplu care a acceptat să ia copilul, nu a apucat să încaseze toată suma pentru care se înțelesese.

La scurt timp după „tranzacție”, copilul s-a îmbolnăvit și a trebuit dus la spital. Acolo, medicii au solicitat certificatul de naștere al bebelușului, moment în care minciuna a început să se năruiască, potrivit The Daily Star.

Cum s-a descoperit ce au făcut mama și părinții adoptivi ai copilului

Ca să pună mâna pe document, părinții adoptivi au plătit 1.370 de lire sterline. Timp de o lună au negociat la sânge prețul cu mama care și-a vândut copilul de dragul intervențiilor estetice.

Părinții adoptivi ar fi urmat să plătească și restul de bani, pentru a acoperi prețul total bebelușului de 3000 de lire sterline, însă nu au mai apucat, pentru că poliția rusă a intervenit și le-a deschis dosar penal pentru trafic de persoane.