Un turist snopeste in bataie un rechin din specia celui care a ucis in Egipt
Un turist snopeste in bataie un rechin din specia celui care a ucis in Egipt

Un video nebun a apărut pe rețeaua socială Tik-Tok! Un turist a fost filmat în timp ce snopește în bătaie un…rechin! Se pare că animalul făcea parte din aceeași specie de rechin care recent a ucis două turiste în Egipt, printre care și o femeie din România. Atacul dureros care a venit de data aceasta din partea omului a venit în largul mării, iar totul a fost filmat.

Un turist snopește în bătaie un rechin din specia celui care a ucis în Egipt

Un clip video s-a viralizat recent pe rețeaua socială Tik-Tok, în care protagonistul principal este un turist, posibil aflat în stare de ebrietate. Altfel nu se explică curajul pe care l-a avut să facă așa ceva. Acesta se află pe o barcă împreună cu mai mulți prieteni și este filmat în timp ce pândește pur și simplu un rechin.

În momentul în care animalul capabil să ucidă dintr-o mușcătură trece pe lângă barcă, turistul nostru plin de adrenalină și alte substanțe se aruncă pur și simplu asupra rechinului, în largul mării.

Moment nebun în largul mării

Bărbatul prinde rechinul în brațe și iese cumva la suprafață cu el. Îl ține strâns la piept, apoi într-un exces de furie începe să lovească rechinul cu pumnii. Mai mult decât atât, după ce lovește rechinul cu pumnii, turistul îi aplică și o lovitură cu capul! Momentul ar fi părut o simplă poveste vănătorească, pe care un pescar s-o spună prietenilor săi la un pahar, însă aceasta, repetăm, a fost filmată! Filmulețul se încheie brusc, fără să vedem exact câștigătorul acestei lupte corp la corp, însă sperăm că turistul a reușit să urce la bord, iar rechinul să-și vadă de drum, cu o simplă sperietură și câteva vânătăi.

Se pare că rechinul bătut pur și simplu de turist ar face parte din specia celui care a ucis recent două turiste în Egipt, printre care și o femeie în vârstă de 40 de ani din România. Cele două femei au fost atacate în timp ce făceau snorkeling. Aceasta este o activitate sportivă de scufundare și înot, sub și la suprafață apei, cu scopul de a descoperi și de a admira îndeaproape flora, fauna și peisajul marin.

Atacurile rechinului din Egipt au fost devastatoare. Prima sa victimă a fost românca Roxana Donisan, care fusese dată dispărută de două zile. Ea a fost găsită la scurt timp după ce o altă turistă, din Austria, a fost ucisă sub privirile a zeci de turiști. Specialiștii egipteni au stabilit că cele două femei au fost ucise de același rechin, din specia rechinului tigru.