Minodora si-a facut o schimbare de look
Minodora si-a facut o schimbare de look

Minodora, schimbare spectaculoasă de look. Minodora are 44 de ani și arată excepțional după ce a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Acum, a decis să-și schimbe și look-ul. Cu ce vedetă internațională seamănă acum cântăreața, vedeți în galeria foto a articolului.

Minodora nu mai este cum o știai. Ce schimbare de look și-a făcut

Minodora nu mai este cea pe care o știați. În ultimul timp, cântăreața de 44 de ani a slăbit spectaculos și, în plus, a apelat și la o schimbare de look, astfel încât este de nerecunoscut. Acum, Minodora seamănă cu artista de talie internațională-Beyonce.

Minodora, de curând, a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, iar fanii au putut observa cu ochiul liber transformarea spectaculoasă.

Cum și-a vopsit Minodora părul

Minodora s-a vopsit într-o nuanță de șaten-roșcat, care o avantajează de minune, iar asta nu o spunem noi, ci și zecile de fani din mediul online.

„Ești superbă’, „Ai întinerit’ sau „Ce păr frumos aveți” sunt doar câteva dintre complimentele lăsate de fani pe conturile de socializare ale artistei.

Minodora și-a micșorat stomacul

Minodora, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit chiar și faptul că a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urmă cu ceva ani, dar și cum a reușit apoi să slăbească 20 de kilograme.

De curând, îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprinde cu noul look. S-a vopsit și strălucește la propriu! Schimbare nu a fost trecută cu vedere nici de internauți, care au avut imediat doar cuvinte de laudă la adresa Minodorei.

Minodora face numai ce vrea ea

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Marea mea dilemă este: unde e vorba aia cu „mănâncă puțin și des”? Că așa mănânc și nu mai dau nimic jos. Niciun gram! Și m-a rugat domnul doctor, m-a rugat omul: „Te rog frumos, două săptămâni, atât! Trei mese pe zi. Poți?” Dar eu: „Nu pot, dom’ doctor!” A doua întrebare: dar o a doua operație de stomac se mai poate?”, povestea Minodora, în cadrul unei emisiuni TV.