Elena Udrea, zile triste in puscarie
Elena Udrea, zile triste in puscarie

Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Ce a pățit fosta blondă de la Cotroceni, care are de executat nu mai puțin de șase ani de închisoare. De ce este supărată apropiata lui Traian Băsescu, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Elena Udrea, momente grele în pușcărie. Ce eveniment important a ratat 

Elena Udrea a trecut prin momente de coșmar în penitenciarul unde se află încarcerată, pentru că nu i-a putut fi aproape fiicei ei, Eva Maria, care a împlinit 4 ani.

Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, a împlinit 4 ani, însă doar unul dintre părinţi i-a fost aproape la aniversare. Adrian Alexandrov a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, în timp ce Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgşor, unde ispăşeşte o condamnare de şase ani.

Elena Udrea n-a putut fi alaturi de Eva Maria la implinirea a patru ani
Elena Udrea n-a putut fi alaturi de Eva Maria la implinirea a patru ani

Mesajul lui Adrian Alexandrov

„De 4 ani ne umpli viaţa cu bucurie, zâmbete şi fericire, iar noi îţi oferim toată dragostea noastră. La mulţi ani, iubirea mea!”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a trnsmis și ea un mesaj fiicei ei, Eva-Maria

Elena Udrea a făcut ce a făcut și a revenit și ea cu un mesaj pentru fiica sa, în ziua când a împlinit 4 ani.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”. Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)”, i-a sris Elena Udrea din penitenciar.

Elena Udrea spune că este încarcerată pe nedrept

Acum câteva zile, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care reclamă sistemul judiciar din România pentru că nu-i permite să-şi vadă fetiţa la aniversare.

„Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru ca sunt ilegal în pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, sa nu aplice în dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc și sa țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de alta parte, au aplicat-o greșit.

Eva Maria economisește minutele de telefon ale mamei ei

Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea.

A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu sa mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare. Ceea ce uneori nu se mai întâmplă pentru ca trebuie sa mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat sa pot sa îmi tin copilul in brate după ce patru luni nu l-am văzut deloc.

Cum se vede Elena Udrea cu Eva Maria

Legea stupidă obligă copii să își vadă mamele deținute din spatele unui  dispozitiv de protecție. Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel ca acum mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor”, se plângea Elena Udrea pe pagina sa socială.