Alexandru Arsinel, facut cu ou si cu otet, chiar si dupa moarte
Alexandru Arsinel, facut cu ou si cu otet, chiar si dupa moarte

Alexandru Arșinel, făcut cu ou și cu oțet, chiar și după moarte! Cel care a înmărmurit internetul este nimeni altul decât Cristian Tudor Popescu. Celebrul jurnalist a avut o reacție furibundă, după moartea îndrăgitului actor. Se pare că jurnalistul nu făcea parte din rândul fanilor marelui artist.

Alexandru Arșinel, făcut cu ou și cu oțet, chiar și după moarte

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a uimit internetul, după ce a postat propria sa opinie legată de viața și moartea lui Alexandru Arșinel. celebrul actor a decedat joi, la vârsta de 83 de ani. Nici nu a ajuns trupul fără viață la capelă, că jurnaistul Cristian Tudor Popescu s-a grăbit să-și împărtășească opinia legată de viața și cariera lui Alexandru Arșinel. Ziaristul a postat mesajul mai mult decât acid pe pagina sa de Facebook.

„Arta ortului
Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.
În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi.
Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”, a scris celebrul jurnalist pe Facebook.

Alexandru Arsinel, facut cu ou si cu otet, chiar si dupa moarte
Alexandru Arsinel, facut cu ou si cu otet, chiar si dupa moarte

Ce spun fanii lui Cristian Tudor Popescu

Foarte mulți urmăritori ai jurnalistului au apreciat comentariul său, însă la fel de mulți au fost și cei care i-au bătut obrazul.

„Răutate , multă răutate și urâciune Caracteristica omului din aceste vremuri.NU e bine maestre”, „Cu astfel de imbold asupra poporului ne miram de victoriile extremei drepte in Europa Urâciune, răutate in final extremism”, „Că era sau nu un actor talentat, nu sunt eu un mare expert să judec. Ceea ce știu este că era un om simpatic care îmi transmitea o stare de bine. De ce sunt trist acum? Fiincă a murit un un om. Un om care îmi aduce aminte de copilărie și tinerețe. Fiindcă îmi aduce aminte că suntem muritori cu toții. Dumnezeu să-l ierte”, sunt câteva mesaje postate de internauți.