Gabriel Apostol, judecator si fost concurent Master Chef, s-a sinucis
Gabriel Apostol, judecator si fost concurent Master Chef, s-a sinucis

Un fost concurent Master Chef s-a sinucis. A ales un mod groaznic de a-și încheia socotelile cu viața. De profesie judecător, în cadrul Tribunalului Pitești, bărbatul și-a pus capăt zilelor, ieri, chiar de Ziua Națională a României.

Cum s-a sinucis judecătorul Gabriel Apostol. Și-a injectat benzină în venă

Judecătorul Gabriel Apostol s-a sinucis, joi, 1 decembrie, într-un mod extrem de chinuitor. Magistratul a ales să își încheie socotelile cu viața injectându-și benzină în vene.

Astfel, a ajuns în stare gravă la SJU Pitești. Din nefericire, medicii nu au avut ce să-i mai facă. În timp ce era transportat către Spitalul Floreasca, din București, inima lui a cedat.

Nu se stie de ce judecatorul Gabriel Apostol a ales sa se sinucida
Nu se stie de ce judecatorul Gabriel Apostol a ales sa se sinucida

În primă fază, cadrele medicale reușiseră să îl stabilizeze pe sinucigaș

Inițial, cadrele medicale l-au stabilizat și intubat pe bărbat. În plus, au luat legătura cu medicii din București, pentru a-l transfera. Au primit verde, dar judecătorul din Argeș a murit în drum spre spitalul din Capitală.

Nu se cunoaște înjcă motivul pentru care judecătorul a recurs la gestul extrem, însă există speculații potrivit cărora presiunile legate de locul de muncă și conflictele din familie l-ar fi adus în această stare.

Gabriel Apostol a mai încercat să se sinucidă, dar a fost și la Master Chef

De asemenea, judecătorul a mai încercat și în trceut să își ia viața. De-a lungul timpului Gabriel Apostol a fost prezentat în presa locală în diverse ipostaze mai puțin normale.

În trecut, magistratul a agresat polițiști pe stradă, și-a bătut soția și a participat la concursul culinar de la Pro TV, Master Chef. Gabriel Apostol nu e singurul judecător din Pitești care s-a sinucis, de curând.

Gabriela Iordache, judecător în Pitești, s-a sinucis în urmă cu 4 ani

În urmă cu patru ani de zile, judecătoarea Gabriela Iordache și-a luat zilele, după ce a înghițit clor și detartrant, substanțe utilizate pentru uz casnic, extrem de toxice.

Nici până acum nu au fost identificate motivele pentru care magistratul a decis să se sinucidă. Apropiații Gabrielei Iordache au dezvăluit că aceasta avea o relație foarte bună cu soțul și copiii. Judecătoarea a lăsat un bilet de adio, prin care a anunțat că se va sinucide, însă fără a preciza motivul.