Vedeta PRO TV arestata pentru pedofilie
Vedeta PRO TV arestata pentru pedofilie

O vedetă PRO TV a fost reținută de polițiști pentru act sexual cu minori. Reporterul este foarte cunoscut și este acuzat că a abuzat un băiat în vârstă de 16 ani. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Marius Buga, reținut pentru că a abuzat un băiat de 16 ani

Marius Buga, de 42 de ani, corespondent Pro TV în Târgovişte, a fost reţinut miercuri, 8 februarie, fiind suspectat de procurori de întreținerea de acte sexuale cu minori.

Marius Buga este acuzat că a agresat un băiat minor, „în perioada cuprinsă între vara anului 2021 și data de 5 februarie 2023”, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, într-un comunicat.

Marius Buga a fost retinut
Marius Buga a fost retinut

Marius Buga, relații amoroase cu un băiat de 16 ani

Conform sursei citate, bărbatul de 42 de ani este acuzată că „a întreținut acte sexuale orale și anale cu un minor, cunoscând că aceasta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor”.

Marius Buga urmează să fie prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Anunțul Parchetului

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. c din Codul Penal”, scrie în comunicatul oficial transmis de Parchet.

Percheziții la locuința lui Marius Buga

Cu o zi în urmă, autoritățile au efectuat o percheziție la domiciliul lui Marius Buga. ProTV a transmis marți seară că nu comentează situația lui Marius Buga, dar că „în momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face toate demersurile necesare”.

Anunțul PRO TV despre ce se întâmplă cu Marius Buga

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală.

Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, a transmis POR TV.