A murit Titel Cracanatu
A murit Titel Cracanatu

Doliu în lumea interlopă. A murit Titel Crăcănatu, unul dintre cele mai cunoscute și controversate personaje din lumea interlopă din România și nu numai. Decesul lui vine la doar câteva zile de la moartea rivalului său, cel puțin la fel de cunoscut și de temut, Dumitru Buricea.

A murit Titel Crăcănatu. Cel mai temut interlop din Brăila avea 73 de ani

A murit Dumitru Oprea, zis „Titel Crăcănatu”, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, anunță Spynews.ro.

Dumitru Oprea a decedat la vârsta de 73 de ani, în timp ce se îndrepta spre orașul său natal, Brăila, de la Constanța.

Titel Cracanatu, foto dreapta, alaturi de alti interlopi din tara
Titel Cracanatu, foto dreapta, alaturi de alti interlopi din tara

Cum a decedat Titel Crăcănatu, de fapt

Titel Crăcănatu se afla, de fapt, în mașina personală și se îndrepta către Brăila, moment în care ar fi suferit un stop cardiorespirator, în urma căruia a și murit.

Titel Crăcănatu este o legendă în lumea interlopilor din Brăila, mai ales atunci când vine vorba despre altercaţiile sângeroase dintre clanurile de interlopi. Între anii 1990-2000, Titel Crăcănatu a fost liderul lumii interlope din Brăila.

Titel Crăcănatu i-a făcut probleme lui Bănel Nicoliță?

Astfel, prin oraș s-a zvonit că, în urmă cu mai mulți ani, oamenii celui mai temut interlop din Brăila, oamenii lui Titel Crăcănatu, l-ar fi terorizat chiar și pe Bănel Nicoliță, fostul star de la Steaua București.

Se spune că Bănel Nicoliță ar fi refuzat, pe atunci, să plătească „taxă de protecție”, în orașul său natal, Brăila, „orchestrată” de Titel Crăcănatu, motiv pentru care ar fi primit ajutor chiar din partea lui Gigi Becali.

Cătălin Smărăndescu l-ar fi scos din belele pe Bănel Nicoliță, însă trimis de Gigi Beceali

Astfel, pentru a-l scăpa pe Bănel Nicoliță din belea, Gigi Becali l-ar fi trimis chiar pe bodyguardul său din acea perioadă, Cătălin Zmărăndescu, la Brăila, pentru a-i sări în ajutor fostei vedete de la Steaua București.

Titel Crăcănatu a decedat după rivalul său, Dumitru Buricea

Acum, decesul lui Titel Crăcănatu vine la doar câteva zile după moartea rivalului său, Dumitru Buricea. Faimosul interlop s-a stins din viață tot la vârsta de 73 de ani, într-un spital din Capitală.