Femeie atacata de ciori in Capitala
Femeie atacata de ciori in Capitala

Caz șocant în Capitală, acolo unde o femeie a fost atacată de două ciori! După atac, păsările au urmărit-o pe femeie zeci de metri, timp în care au mai încercat să o lovească. Cazul pare rupt din filmul de groază „Păsările”.

Femeie atacată de ciori în Capitală

Așadar, un caz foarte rar a avut loc în București, în sectorul 2, acolo unde o femeie a fost atacată de două ciori. Din fericire, victima s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, dar și cu o durere locală cauzată de impact.

Dar cum s-a întâmplat mai exact? Scenariul pare rupt din celebrul film de groază „Păsările”, pus în scenă de regizorul Alfred Hitchcock, doar că de data aceasta a fost foarte real. Femeia se îndrepta spre casă, când s-a trezit lovită puternic în cap. Martor a fost soțul său, care a fost la un pas să cadă și el victimă înaripatelor.

Femeie atacata de ciori in Capitala
Femeie atacata de ciori in Capitala

„Nu ne scăpa din ochi”

„Am venit din oraș cu soțul meu, am parcat mașina și ne îndreptam spre casă. Eram în spatele blocului, când m-am trezit cu o lovitură puternică în cap. Am crezut că poate a aruncat cineva din bloc cu ceva, însă soțul mi-a spus că tocmai ce am fost atacată de o cioră. el a fost în spatele meu și a văzut mult mai bine.

Imediat după atac, cioara a zburat și s-a așezat pe un aer condiționat la etajul unu, dar nu ne scăpa din ochi. Nu a durat câteva secunde, că iar s-a năpustit asupra mea, însă soțul a țipat la ea și s-a speriat. În timp ce am mărit pasul privind spre pasăre, soțul meu a fost atacat și el de o altă cioară. S-a lăsat la timp în jos și a scăpat. Erau niște păsări mari, cât o găină. Ne-am continuat drumul de câteva zeci de metri uitându-ne numai pe sus și țipând la păsările foarte agresive și insistente. Nu știu ce a declanșat atacul. Știu că sunt atrase de obiecte strălucitoare, însă eu aveam părul strâns cu o clamă neagră. M-am speriat foarte tare și m-am ales cu un cucui, dar mi-e frică să mai ies din casă acum”, ne-a declarat în exclusivitate Dana M.